FAQ

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij versturen je bestelling via PostNL in een pakketje dat door de brievenbus past.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzending van alleen sieraden (of kleine accessoires) kost €2,95. Bij grotere pakketten (bijvoorbeeld kleding) zijn de verzendkosten €6,95. Bestellingen boven de €25 worden gratis verzonden.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 1-5 werkdagen. In bijna alle gevallen wordt je bestelling (mits hij voor 16:00 is geplaatst), dezelfde dag nog verzonden. De levertijden kunnen afwijken wanneer er vertraging optreedt bij PostNL.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Helaas is het na verzending niet meer mogelijk om je bestelling nog te wijzigen of annuleren. Wanneer de bestelling nog niet verzonden is, kun je het beste contact opnemen via het contactformulier of de chat.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling retourneren. Stuur een bericht met je ordernummer en de items die je wilt annuleren via het contactformulier. De verzendkosten worden niet vergoed. Ook is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren in verband met hygiëne. 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Je krijgt ten alle tijden een bevestigingsmail wanneer je bestelling betaald is. Is dit niet het geval? Controleer dan eerst je spam/ongewenste email en check of het goede email ingevuld is. Je kan altijd contact opnemen over de status van je bestelling via het contactformulier of via de chat.

Mijn bestelling is niet of kapot aangekomen

Er is een kans dat items kapot gaan of kwijt raken in het verzendingsproces. Wanneer dit het geval is kun je contact opnemen via het contactformulier of via de chat.

Verkleuren de sieraden?

Stainless steel (roestvrij staal) sieraden verkleuren niet. Echter, gold plated en silver plated sieraden kunnen na een tijd verkleuren. Hier een aantal tips om je sieraden zo lang mogelijk mooi te houden:

  • Laat het sieraad niet in aanraking komen met chemische producten;

  • Let op met parfum en andere cosmetica zoals haarlak;

  • Draag het sieraad niet wanneer je in contact komt met water. Bijvoorbeeld bij douchen en zwemmen;

  • Doe tijdens het sporten je sieraad af zodat het niet in contact komt met zweet;

  • Doe tijdens het slapen je sieraden af;

  • Bewaar je sieraden zorgvuldig om beschadigingen tegen te gaan;

  • Maak je sieraden schoon met een zachte doek.

©2020 door Seture.