Over mij

Hey allemaal! Ik ben Deveney en ik ben 18 jaartjes oud. Ik ben gewoon een normaal meisje. Nee oke dat is gelogen. Ik ben super gestoord en zeker in voor een lolletje. Mij zie je altijd met een lach op mijn gezicht lopen en ik sta super positief in het leven.


Ik heb schrijven altijd al leuk gevonden. Vroeger schreef ik kleine verhaaltjes en stiekem was mijn droom toch wel om een boek te schrijven (ik kwam meestal niet verder dan pagina 5). Toen mijn liefde voor fashion en beauty begon te groeien besloot ik daar iets mee te gaan doen. En hoppa, een paar volgers verder komt het uit op waar ik nu ben. Momenteel begint mijn site steeds meer in het teken te staan van fashion. Ik vond het altijd al geweldig maar wist gewoon niet zo goed hoe ik dat op mijn site kon laten zien, outfitfoto's vond ik supereng om te maken.

Ik wil met mijn blog een beetje te laten zien hoe blij dit mij gewoon maakt. Het schrijven, het fotograferen, de leuke reacties.. Het is gewoon echt mijn hobby en ik ben ervan overtuigd dat ik dit nog tijden wil doen.

Momenteel volg ik een studie genaamd Logopedie. Ik vind het hartstikke leuk dat het zo in het teken van praten valt en voel me er ook helemaal thuis. Na mijn studie overweeg ik nog wel om een avondcursus visagie te gaan doen.

Ik hoop dat ik jullie hiermee iets meer heb verteld over mezelf. Ik kan echt nog wel uren door blijven gaan (like always) maar daar maak ik jullie ook niet blij mee. Veel plezier met lezen haha ♥!

19 opmerkingen :

 1. Hey Deveney,

  Leuke blogg heb je, ik zal er zeker vaak op kijken en reactie's plaatsen. Ik ben zelf ook erg geintreseerd in blogs, want heb veel vriendinnen die het ook hebben dus deze kan er ook zeker bij haha. En je blog ziet er trouwens leuk, mooi en overzichtelijk uit.

  Liefs, Robin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt echt een leuk blog!
   Ik heb echt alles gelezen!! SUPER

   Verwijderen
 2. Hejj,

  Leuke blog!
  Netjes,overzichtelijk en interessant.
  Ik ga er zeker vaak op kijken en veel reactie's plaatsen.

  Liefs,Imane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke blog hoor!

  x Rosan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahahah Goed gedaan erg goed ik kan wat van je leren goed gedaan
  ga zo door

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie site! heel overzichtelijk en leuke dingen. mooi gemaakt! ga zo door.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk! Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blog! Echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk blog! Leuke dingen ook waar je over schrijft :)
  En een mooi naam logo ^^
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het over het algemeen een hele leuk blog x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een leuke blog! *APLAUS*

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je blog is echt super leuk, en overzichtelijk!!

  BeantwoordenVerwijderen