woensdag 9 september 2015

Mac Amorous

Nadat ik zo'n geweldige ervaring had met Mac Diva besloot ik een hele tijd terug dat ik eigenlijk meer Mac lipsticks wilde. Ik heb heel lang getwijfeld, ben vaak langs een Mac counter geweest maar had echt geen idee welke kleur ik eigenlijk wilde. Ik had mijn ogen laten vallen op Faux, een van de bekendere Mac kleuren. Toch besloot ik op het laatste moment om voor Mac Amorous te gaan, een iets minder bekende kleur. Vandaag laat ik jullie mijn mooie nieuwe lipstick zien!


De kleur van de lipstick is echt prachtig. Het is een beetje een donkere oudroze kleur. De lipstick heeft een Satin finish, dat betekent dat hij niet mat is maar ook niet super glimmend, precies wat ik het mooist vind! 

De lipstick kost €19,50 (de normale prijs van Mac) en ik ben er hartstikke blij mee!

Wauw, wat is deze lipstick prachtig! Hij staat ook nog eens heel goed bij een donkere ooglook (mijn favoriete ooglooks toevallig!) Ik ben hier eigenlijk nog blijer mee dan dat ik met Mac Faux zou zijn, hij is een stuk specialer!

Wat vind jij van deze kleur? Welke Mac lipstick zou jij mij nog aanraden? Laat het weten in de reacties!

2 opmerkingen :