woensdag 2 september 2015

Khaki and gold

Na heerlijk een paar weekjes vakantie te hebben gehad pak ik het blogleven dan eindelijk weer op. Ik heb de laatste weken van school keihard geknokt om mijn jaar te halen en dat is me dan ook gelukt. Toen besloot ik dat ik even een paar weken niks ging doen, dus ook niet bloggen.
Nu ik weer naar school moet begint het toch weer een beetje te kriebelen en komen er weer 2 posts per week online. Ik heb veel meer vrije tijd op school als vorig jaar en dat kan ik natuurlijk in mijn site stoppen. Van mij ga je dus de komende tijd weer veel horen, yay!Shirt: Monki
Broek: Zara
Vest: Coolcat

Schoenen: Converse
Horloge: Ernest

Earcuff: Primark
Oorbellen: Hema
Ringen: H&M

Vanaf nu zal er dus weer elke woensdag en zondag om 12 uur een post online komen!

5 opmerkingen :