woensdag 15 juli 2015

De Tuinen Cardisoft Crème

Nu de zomer weer voor de deur staat begint mijn huid ook weer te veranderen. Waar mijn huid heel droog en trekkerig was in de winter, raakt hij nu juist weer rood en geïrriteerd, het is ook nooit goed! Omdat ik zo'n lichte huidskleur van mezelf heb, verbrand ik zelfs in de schaduw. Deze crème die ik van de Tuinen opgestuurd kreeg komt dan ook als geroepen! Hij zegt dat hij werkt tegen een geïrriteerde, rode, gevoelige huid (precies mijn huid op dit moment).
"De Tuinen biedt ondersteuning met een krachtige nieuwe verzorgingslijn, met elk haar eigen specialiteit. Vrij van minerale oliën, kleurstoffen, geurstoffen en parabenen. Met de verzorgende crèmes uit de Skin Care lijn kan niets meer de zomer pret bederven. De Tuinen to the rescue!"


"De Tuinen Cardisoft Crème is jouw BFF wanneer je last hebt van huidirritatie, jeuk of eczeem. Deze heerlijk zachte crème helpt bij het verzachten van de geprikkelde, rode en gevoelige huid. De crème bevat helende eigenschappen die ondersteuning bieden bij het herstellend vermogen van de huid. De Tuinen Cardisoft Crème, 75 ml €10,99"


Naast de crème die ik heb ontvangen heeft de tuinen nog 4 andere nieuwe crèmes:
De Tuinen Calendula Emulsie Crème, 150 ml €9,99 ~ "voor ondersteuning van een herstellend vermogen op de huid."
De Tuinen Echinaplus Crème, 75 ml €9,99 ~  "ondersteunt de weerstand en het herstellend vermogen van de huid."
 - De Tuinen Na De Beet Crème, 75 ml €7,99 ~ "verzorgt en verzacht de huid niet alleen bij insectensteken en kwallenbeten, maar het komt ook van pas wanneer je per ongeluk met je picknickkleedje tussen de brandnetels bent gaan liggen. "
De Tuinen Aesculus Beengel, 150 ml €11,99 ~ "biedt ondersteuning bij vermoeide, zware benen en ontsierde aderen." 


De tube bevat een dikke substantie die smelt op je huid. De geur van het product vind ik niet heel bijzonder, hij is vrij neutraal. Parfums kunnen ook zorgen voor irritatie van de huid dus het is fijn dat het bij deze crème minimaal is. Eenmaal op mijn gezicht aangebracht en ingetrokken merk ik wel dat de crème helpt tegen mijn droge trekkerige huid, mijn huid voelt iets aangenamer. 

Het product is zeker geen vervanger voor een dagcrème. Wel kun je het voor of na je dagcrème aanbrengen en geeft de crème net een beetje extra hydratatie en verzorging. Ik vind het zeker een fijn product en zal hem nog met plezier gebruiken.


Dit artikel is in samenwerking met een bedrijf en/of webshop. Dit verandert echter niets aan mijn mening.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten