woensdag 24 juni 2015

W7 in the mood & in the city

Misschien wel mijn favoriete merk voor oogschaduws, W7. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Toen ik hoorde dat er ook 2 kleinere varianten van mijn favoriete soort, de blikjes uitkwamen was ik razend enthousiast! Waar de grote blikken moeilijk bijvoorbeeld een weekendje mee te nemen zijn zijn de kleine handig en compact. Ik ben dan ook meteen langs de winkel gegaan en heb ze gehaald. Helaas zijn ze wel een beetje aan de kant blijven liggen en daarom schrijf ik er nu pas een review over.Ik kocht deze blikjes voor €3,99 per stuk bij de Big Bazaar. Normaal zijn ze volgens mij €5,99 wat ook een prima prijs is voor wat je krijgt!

W7 in the City
De donkerdere variant van de 2. Ik heb het gevoel dat de kleuren van het blikje best wel flets zijn en niet heel geschikt voor een lichte huid. De kleuren doen me heel erg denken aan die van het W7 in the nude palette, die ook erg roze zijn. Dat palette is helaas niet helemaal mijn ding waardoor ik zeker benieuwd ben hoe deze kleuren uit gaan pakken.

Hmm, de kleuren zijn, zoals ik al dacht, niet helemaal mijn ding. Ze hebben een prima pigment en glijden goed over de huid maar het zijn gewoon niet mijn kleuren.

W7 in the mood
Kijk, deze kleuren zijn meer mijn ding, veel intenser en mooier! Dit palette doet me dan ook meer denken aan het W7 in the buff palette, die ik wel echt heel erg mooi vind. Vooral de bruine kleur spreekt mij heel erg aan.

Kijk, dit is wat ik bedoel! Deze kleuren zijn goed gepigmenteerd, hebben een fijne structuur én zijn ook nog eens heel mooi en bruikbaar. Het is denk ik wel duidelijk wat mijn favoriet is.

Beide blikjes van W7 zijn aan te raden. Ondanks dat het in the city palette niet echt mijn kleur was, is het pigment prima! En dan allemaal voor dat kleine bedrag.

Wat vind jij van de kleine W7 palettes?

1 opmerking :