woensdag 3 juni 2015

Oh help, tentamenstress!

Het laatste blok van dit jaar is alweer bijna voorbij, wat is de tijd snel gegaan zeg! Ik kan het me gewoon nog niet helemaal indenken dat ik nu mijn droomstudie aan het doen ben en ik al zo ver ben gekomen. Ik ga de komende weken keihard mijn best doen om mijn tentamens te halen. Ik wou jullie even laten weten dat ik misschien de komende tijd iets minder actief ga bloggen aangezien ik er 100% voor wil gaan.


Ik heb mijn eerste tentamen al achter de rug *fingers crossed* en moet nu nog 2 praktijk en 2 theorietentamens doen. Ik vind de vakken heel leuk en ik hoop ook echt dat ik het haal! Ik mag nog 5 studiepunten missen (1 vak, of 2 in een cluster) om over te gaan. Toch wil ik proberen alle tentamens in 1x te halen en gewoon lekker van een weekje eerder zomervakantie te kunnen genieten.

Tot en met begin juli (of als ik geen hertentamens heb eind juni) zal het daarom een stukje stiller worden op mijn blog. Ik zal sowieso nog elke woensdag om 12:00 een artikel online zetten maar de zaterdagen worden wisselend. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben, want hierna ga ik weer vollop bloggen. Ik ben namelijk ook van plan te beginnen met youtubevideo's in het nieuwe jaar! :)

Oh ja psstt, hadden jullie ookal vernomen dat ik mijn layout een beetje verandert heb? Ik heb er een tijdje aan lopen prutsen maar ben nu eindelijk tevreden, laat je even weten wat je ervan vind? 

See you guys!


5 opmerkingen :