woensdag 10 juni 2015

DIY travel the world spaarpot

Wat zag ik deze toch vaak voorbij komen op tumblr/wehearit/pinterest. Elke keer wilde ik hem weer zo graag maken maar vergat ik het weer. Tot ik laatst weer op het idee kwam, snel de spullen insloeg en aan de slag ging. Op tumblr, pinterest of wehearit zie je vaak jampotten met daarin een papiertje met een spaardoel. Ik vind het er altijd zo ontzettend leuk uitzien en heb hem zelf ook gemaakt. Wel heb ik er mijn eigen twist aangegeven.Benodigdheden:
- Een jampot of glazen pot
- Mod Podge (te koop bij Xenos/Action of de betere doe het zelf zaken)
- De Labels (of eigengemaakte labels)
- Een kwast of oude make-up kwast in mijn geval


Hier het logo, je kunt hem eventueel kopiƫren-plakken :)! Als dat niet werkt klik dan hier.

Wat moet je doen?
- Print het logo uit
- Knip het logo uit
- Plak het op de pot met mod podge en doe er daarna nog 3 laagjes overheen (steeds 20 min laten drogen)
- Laat het 24 uur drogen
Et voila, klaar!

Een super snelle, super makkelijke en leuke diy! Bij mij staat hij al op mijn vensterbank en ik kan niet wachten tot hij vol zit natuurlijk. Ik vind hem in ieder geval echt geweldig en hij staat ook super leuk naast een paar kaarsjes.

Wat vonden jullie van deze diy?

1 opmerking :