zaterdag 30 mei 2015

Perfect touch blushes

Blush, na oogschaduw en lipstick toch wel 1 van mijn favoriete producten op het gebied van make-up. Er bestaan zoveel kleuren van en zoveel texturen, verpakkingen en natuurlijk verschillen in shimmer/niet-shimmer. Helaas zijn blushes vaak wel prijziger dan andere soorten make-up. Ik ben de laatste tijd heel erg op zoek naar goedkope maar fijne blushes, want hé, €30 neerleggen voor een make-up product gaat mijn studentenbudget te boven. Ik kwam laatst bij de big bazar het merk 'Perfect touch' tegen waar ik vrij veel goede dingen over heb gehoord. Ik nam 3 blushes voor jullie mee en ga deze voor jullie reviewen.


Dit zijn zeker één van de goedkoopste blushes die ik ooit heb gezien, voor maar €1,50 heb je er eentje in je bezit. Ik koos voor 3 best wel verschillende kleuren en ben benieuwd naar het pigment. 

Perfect touch blush in #02
Een heerlijk fel zomers koraalkleurtje is hoe ik deze blush het best zou beschrijven. Hij is lekker opvallend en super geschikt voor mooie zomerse looks. Hij heeft een warme ondertoon en is vrij mat.

Perfect touch blush in #03
Deze kleur is heel mooi koel en een beetje lila. In de winkel had in hem eigenlijk in gedachte als een highlighter om de mooie subtiele glans die erin zit. Hoe ik hem ga gebruiken weet ik nog niet precies, maar hij is in ieder geval erg pretty!

Perfect touch blush in #04
Deze kleur lijkt een beetje op de #02 maar ietsje lichter. Op mijn lichte huid is hij heel subtiel maar toch aanwezig. Ook deze blush is vrij mat met een warme ondertoon.

Hier nogmaals de blushes, #02 - #04 - #03. Mijn favoriet is denk ik #02, gewoon omdat hij zo prachtig fel is en zo'n goed pigment afgeeft. De blushes hebben een heerlijk zachte textuur en glijden zo over je wang heen met een kwast.

Wat is jou favoriet?

2 opmerkingen :

  1. Wauw, ziet er goed uit. Ze zijn allemaal wel heel mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ze zijn echt prachtig, en dat voor zo'n klein prijsje :)!

      Verwijderen