zaterdag 23 mei 2015

Mua winterforest palette

De laatste tijd ben ik echt weg van oogschaduw. De nude looks laat ik tegenwoordig een beetje achter me en vind het dan ook leuker om specialere ooglooks te maken. Ik probeer de meest opvallende kleuren toch in een draagbare ooglook te vermengen. Ik kwam dit palette van MUA tegen, het merk waar ik al zoveel goeds over had gehoord. Zo zijn de undress me palettes van MUA heet populair en echt een goede dupe van de Naked palettes. Daarom was ik benieuwd naar dit palette, ook omdat de kleuren stukken specialer zijn.


Het palette ziet er best okay uit, zeker omdat ik er maar €3 voor heb betaald. De kleuren zijn heel divers en er valt zeker een mooie look mee te maken.

Wat ook echt heel leuk is is dat ze de oogschaduws stuk voor stuk een naam hebben gegeven, van links boven naar rechts onder:
Smoke ~ Midnight ~ Aqua ~ Azure ~ Camel
Slate ~ Dove Grey ~ Chino ~ Truffle ~ Sand

De kleuren geven echt een geweldig pigment af! Wel valt het me op dat alles ontzettend afgeeft, vooral Midnight, de donkerblauwe kleur. Mijn shirt zit er gewoon mee onder!

Oh jeetje,w at een ramp was het om met deze oogschaduw een look te maken, mijn gehele gezicht was blauw. Ik heb het zo goed als mogelijk verwijdert, maar het blauwe blijf je zien! Voor deze look gebruikte ik Aqua en Midnight. Wat me opviel was dat mijn eyeliner ineens minder goed hechte en dus minder mooi zit dan normaal, wat jammer!

Nou, ik weet niet precies wat ik van dit palette moet zeggen, de pigmentatie is geweldig maar de kleuren geven zo ontzettend veel fall-out. Niet echt een aanrader als je het mij vraagt.

2 opmerkingen :

  1. Jammer dat het zoveel afgeeft idd.. Maar ik vind je ooglook op het laatste plaatje wel echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen