woensdag 6 mei 2015

Maybelline blush + bronzer

Blush en bronzer, dingen waar je maar mee blijft experimenteren. Welke kleur staat je het best, welke kleur matched het best met je ooglook en wat is nou de beste kleur om mee te shapen.
Ik liep laatst een rondje door de big bazar en kwam 2 bronzerblushes (ja zo noem ik ze maar even) van Maybelline tegen. De bronzers leken niet te oranje en de blushtinten waren mooi dus ik besloot ze mee te nemen. Vandaag test ik ze voor jullie.


Ik had deze producten al eerder gezien en was eigenlijk wel benieuwd hoe ze bevielen. Ze kostte €5,99 per stuk (2 voor €10) bij de Big Bazar.

Je hebt een iets donkerdere koele toon (08 sundream paradise) en een wat lichtere warmere toon (09 Golden Tropics) Ik was eigenlijk wel benieuwd welke blush me het meest zou bevallen. Ik ben er namelijk nog steeds niet uit of warme of koele tinten me het best staan.

09 Golden Tropics
Zo hé, dat pigment valt me toch een partijtje tegen, van zowel de blush als de bronzer. De bronzer geeft overigens ook een heel oranje effect, wat ik niet heel mooi vind, jammer!

08 Bronzed Paradise
Ik had mijn hoop wel echt gevestigd op dit product, hiervan moest de pigmentatie toch wel beter zijn? Dat was ook zo. Helaas was de pigmentatie nog niet top en ben ik niet tevreden. Hoe leuk de verpakking er ook uit ziet, het product is waardeloos.

Ik gebruikte de 08 Bronzed Paradise voor deze look.

Zo zie je maar weer, als je veel make-up producten test zit er altijd wel een product bij waar je echt niet tevreden mee bent. En dat zijn nu deze bronzerblushes, helaas geen aanrader dus deze keer.

1 opmerking :