zaterdag 16 mei 2015

Fotografie & bloggen

Hey guys! Ik wou het zaterdagartikel om 12 uur online gaan zetten maar dat lukte helaas niet door een paar dingen. Ik heb even nagedacht en snel iets anders verzonnen want wil natuurlijk graag wat online zetten. Ik keek even welke foto's ik al had en besloot daar wat over te doen. Zoals jullie in mijn vorige post al konden lezen hou ik echt van fotografie, ik vind het hartstikke leuk om dingen vast te leggen op camera of om mensen te fotograferen. Vandaag zal ik een paar foto's aan jullie laten zien.

Het maakt niet uit wat, of het nou landschappen, producten of zelfs mensen of dieren zijn. Ik vind het echt heel erg leuk!

Ik gebruik momenteel de Canon Eos 600D met een 18-55 mm lens. Ik wil in de toekomst wel overstappen op betere en luxere lenzen, maar voor nu vind ik het prima!


Het aller aller leukste blijft denk ik toch mensen fotograferen. Dan heb je zelf toch wat meer inspraak in hoe iemand bijvoorbeeld kijkt, staat of lacht. Ik ga er in de toekomst ook zeker mee verder en hoop er ook echt goed in te worden, vooral omdat het echt een grote hobby van me is. 

Wat vonden jullie van dit artikel? Wat vind jij van fotografie? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :