woensdag 20 mei 2015

Fogan lipsticks

Fogan, het merk dat ik de laatste tijd overal voorbij zie komen. Een make-up merk waar alles €1 is, dat is toch te mooi om waard te zijn. Helaas vond ik het merk alleen online of hoorde ik dat het te koop was op de huishoudbeurs. Toen ik een tijdje geleden een random winkeltje inliep spotte ik het merk ineens en moest ik natuurlijk even wat uittesten.Mijn oog viel meteen op een mooie donkerrode kleur, hij had een lichte shimmer en ik was heel benieuwd naar de pigmentatie. Ik besloot er nog een fel kleurtje bij te nemen aangezien de zomer er ook weer aankomt.

Fogan Perfect lipstick in 05
Normaal ben ik nooit zo van de roze lippen. Toch wou ik het gewoon een keer proberen en wat maakt het ook uit als het me totaal niet staat, die ene euro is niet het grootste probleem! Ik vind btw de uitstraling van de lipsticks veel duurder dan dat ze in werkelijkheid zijn, het product voelt aardig luxe.

En tja.. wat kun je zeggen over de pigmentatie. Die is gewoon ontzettend goed voor de prijs. Wel voelt de lipstick wat droog aan en glijdt hij niet makkelijk over je lippen heen, de textuur is dus niet zo heel erg fijn.

Fogan Perfect lipstick in 11
Nu de lipstick waar ik het meest benieuwd naar ben, de mooie donkerrode. Ik vrees dat de pigmentatie hiervan niet zo goed gaat zijn, hij bevat shimmer en is ook nog eens donker. De meeste donkere budgetlipsticks zijn niet zo donker als dat ze eruit zien helaas.

Precies wat ik dacht, de pigmentatie is stukken minder goed en minder donker als dat ik had gehoopt, wat jammer! Tocn vind ik het wel gewoon een mooi kleurtje. In tegenstelling tot de roze glijdt deze wel makkelijk over je lippen heen en is hij zelfs een beetje vettig.

Over het algemeen ben ik best tevreden over de lipsticks van Fogan. Okay, de donkerrode had wat gepigmenteerder gemogen maar voor de prijs is het prima. Zeker een aanrader als je niet al te veel wil uitgeven aan een lipstick, of gewoon een kleurtje wil testen.


3 opmerkingen :

  1. De eerste lipstick vind ik echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor die prijs zijn het echt gave lipsticks, inderdaad om gewoon kleurtjes te testen! Of als je een keer een gekke bui hebt of zo haha.

    BeantwoordenVerwijderen