zaterdag 9 mei 2015

Catrice Matt bronzer

Wanneer krijg ik nou eens genoeg van bronzers? Nooit volgens mij. Ik vind het veel te leuk om te testen met contouren. Of een matte bronzer nou beter is, of een shimmerbronzer.. Welke bronzer de kleur heeft die bij mijn huidskleur past, welke bronzers goed gepigmenteerd zijn. Ik blijf ze maar kopen om vervolgens te testen. Nu ben ik al heel blij met mijn NYX Taupe blush, die ik gebruik als bronzer maar meer bronzers proberen blijft altijd leuk. Vandaag test ik een bronzer van Catrice voor jullie.Ik was in de kruidvat eigenlijk op zoek naar de highlighter van de Essence Cinderella collectie (die overigens nergens meer te vinden is helaas) tot ik deze tegenkwam. Hij is van een collectie van Catrice die volgens mij Nomadic Traces heet en hij viel me meteen al op omdat hij zo mooi mat is. Dit is trouwens ook een limited edition dus als je hem nog wil zou ik hem snel kopen! De bronzer kostte me €4,99 en dat vind ik best een redelijke prijs.

Wat met toch wel meteen opviel is het mooie patroontje dat in de bronzer zit. Heel simpel, maar toch heel speciaal. 

De pigmentatie vind ik echt super, de substantie van het product is lekker zacht en de bronzer geeft goed veel kleur af. Wel is hij een beetje oranje, wat misschien een beetje té wordt op mijn lichte gezicht. 

Hier zie je de bronzer nog op mijn gezicht (samen met de sleek rosegold blush), ik vind het wel meevallen hoe oranje hij valt op mijn wangen (nouja eronder eigenlijk, hoe heet dat stukje hahaha). Ik ben eigenlijk heel erg tevreden met deze bronzer, een mooie, betaalbare en matte bronzer komt altijd wel van pas in mijn stash!

1 opmerking :

  1. Het ziet er goed uit! Matte budget bronzers vinden blijft lastig... Jammer dat het een limited edition is!

    BeantwoordenVerwijderen