woensdag 29 april 2015

W7 in the night palette

W7, het is een blijft een merk waar ik toch stiekem wel een voorkeur voor heb qua budget make-up. De vormgeving is ontzettend leuk, de pigmentatie meestal goed en de prijs is ook nog eens heel betaalbaar. Ik was al een beetje bezig met de blikken van W7 sparen, zo had ik W7 in the buff en W7 in the nude al in mijn stash. Toen het W7 in the Night palette uitkwam wist ik dat ik deze ooit in mijn bezit zou krijgen. Het was een prachtig palette met wat meer bijzondere kleuren. Toen ik hem laatst voor mijn verjaardag kreeg twijfelde ik niet en moest hij meteen op mijn blog.


Omdat ik hem natuurlijk cadeau heb gekregen weet ik niet precies wat de prijs is. Voor de andere 2 heb ik rond de €8 betaald dus het zal er nu ook wel niet ver vanaf liggen.

Het palette heeft ondanks de bijzondere kleuren óók nog een grote variatie aan kleuren. Zo heeft dit palette zowel warme als koele tinten en zowel matte als shimmery oogschaduws. Dat maakt hem nog net iets specialer.

Dusty - Wonderland - Summer - Atlanta - Abracadabra - Top Hat - Razzamataz - Lady Luck - Laura E - Party Pooper - Gate Crash - Bologna
Tja.. Wat valt er nog te zeggen over de pigmentatie, die is zoals altijd vrij goed als je naar de prijs kijkt. Wel blijf ik bij alle palettes van W7 het probleem hebben dat de lichtste kleuren op mijn huid wegvallen, helaas.

Ik kwam er toen ik de foto's aan het bewerken was pas achter hoe vlekkerig ik mijn mascara had gedaan, oepsie! Voor deze look gebruikte ik Wonderland op het bewegend ooglid en Laura E in de arcadeboog. 

Zoals je waarschijnlijk al had kunnen lezen ben ik zeer tevreden met het palette, het heeft echt prachtige kleuren en is betaalbaar, het is dus zeker een aanrader.

Wat vind jij van W7 en welk palette moet ik nog in mijn bezit krijgen? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :