woensdag 22 april 2015

W7 10 out of 10 palette

Ik baal er echt van dat ik al een tijdje niet meer heb geblogd! Ik had het de laatste tijd echt super druk met school en tentamens, ik heb ruim 4 weken tentamens achter de rug en ben nu natuurlijk heel erg moe. Toch besloot ik dat ik mijn zaterdagartikel wel moest schrijven, ik had namelijk al een tijdje niks meer van mezelf laten horen.
Toen ik laatst weer even bij de op=op voordeelshop keek kwam ik dit palette tegen, het 10 out of 10 palette. De naam klonk al leuk en de kleurtjes zagen er ook top uit, lekker nude. Ik nam hem mee en heb hem vandaag voor jullie getest.Als eerste ziet de verpakking er wel echt heel standaard uit, hij is niet zo leuk als de blikken van W7. Dit palette was dan ook iets goedkoper en kostte me €4,99.

De kleuren van dit palette zijn wel heel licht, meestal vind ik donkere kleuren iets mooier om een look mee te maken, maar deze zijn natuurlijk ook prachtig. Wel ontbreekt een echte highlighterkleur, wat geen enkel palette van W7 ├ęcht heeft.

Het palette bestaat uit zowel matte als shimmer kleuren. Het enige wat ik ├ęcht mis zijn de namen voor de oogschaduws. Hoe leuk is het namelijk als een oogschaduw een naam heeft. Maar ja, dat is natuurlijk maar een klein detail, het gaat om de inhoud en niet om de naam.

Waar ik nog steeds wel echt de kriebels van krijg zijn de sponsapplicatortjes die nog steeds in bijna alle palettes zitten. Ze zouden een hoop geld kunnen besparen als ze die er gewoon uitlaten, naar mijn weten gebruikt niemand ze meer tegenwoordig.

Wat een teleurstelling! Ik had de pigmentatie echt 10x beter verwacht. Er zitten wel een paar gepigmenteerde kleuren in, maar sommige vallen gewoon totaal weg op mijn huid, zonde! Ik ben wel een stuk beter gewend van W7 en vind dit palette dan ook echt een domper.

Het palette mag dan wel heel goedkoop zijn, en er zitten natuurlijk ook goede oogschaduws bij maar ik raad hem je echt niet aan. Je kunt veel beter 3 euro meer betalen en voor 1 van de W7 palettes in blikken gaan (en dan vooral het W7 in the buff palette, waar ook gewoon nude kleurtjes inzitten). 

Ik vind het heel jammer dat dit palette niet was zoals ik het had gehoopt, maar er zijn natuurlijk altijd dingen die beter of slechter bevallen.

Wat vind jij van dit palette? Heb jij nog aanraders voor goedkope palettes? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :