woensdag 1 april 2015

P2 Just Dream Life blush

Je ziet ze tegenwoordig overal voorbij komen; de blushes in de vorm van een hartje. Natuurlijk heb je de blush hearts van Too faced, maar aangezien er nogal een prijskaartje aan hangt zijn er merken die een goedkopere variant hebben uitgebracht. Zo heb ik ze bij Essence voorbij zien komen en ook bij Make-up revolution. Die van essence wou ik nog meenemen maar hij bleek helemaal niet zo'n goed pigment te hebben. Ik baalde daar natuurlijk wel van. Gelukkig was ik laatst weer in Duitsland en liep ik deze tegen het lijf. Een mooie blush van P2, mijn favoriete budget merk. Na het swatchen kon ik hem gewoon niet laten liggen, wat is hij prachtig!De laatste tijd ben ik sowieso echt heel erg van de blushes. Ze voegen echt iets toe aan je look. De ene keer breng je het subtiel aan, de andere keer wat opvallender. Je kunt er alle kanten mee op.

Wat ik mooi vind aan deze blush is dat hij zo gevarieerd is. Hij bevat een lichte highlighter, een koele tint en een warme tint. Bij elkaar zijn de kleuren ook echt prachtig. Ook bevat hij een lichte shimmer wat een mooie glans geeft.

Highlighter kleur - koele roze tint - warme roze tint - gemengd

Ik vind de blush in ieder geval prachtig, hij is goed gepigmenteerd, gevarieerd en ook nog eens heel betaalbaar. Volgens mij kostte hij rond de 3 euro. Zeker een aanrader dus!

Wat vind jij van deze blush? Wat staat jou beter, koele of warme tinten? Laat het weten in de reacties!

3 opmerkingen :