zaterdag 25 april 2015

Mijn eerste Mac lipstick

Ik had er al maanden stiekem een oogje op, Mac Diva. Een prachtige donkerrode lipstick die bovenaan mijn verlanglijstje stond. Eindelijk heb ik hem dan ook echt, heel onverwachts gekregen van 2 lieve vriendinnetjes van me. Ik was eigenlijk van plan hem te halen als ik dit schooljaar had gehaald, maar ik ben natuurlijk mega blij dat ik hem nu al heb.
Alhoewel dit wel echt een winterkleur is vind ik hem nog steeds prachtig. Ik ben qua make-up meer van donkere kleuren, zo ook bij lipsticks. Ik heb heel vaak nude kleuren geprobeerd maar ze vallen toch niet zo in de smaak als mooie donkere kleuren. Het past veel beter bij mijn style, ik draag vaak zwart en stoere dingen.


Damn, wat is het een fotogenieke lipstick! Sorry voor het aantal foto's, maar ik bleef ze maar gewoon maken. Ik heb even op de Mac site gekeken, en voor zo'n lipstick betaal je rond de €19, wat wel aardig wat is maar dan heb je ook echt een luxe product.


De schedel is btw van de Xenos. Er zit vodkamix in en kost €6. Ik heb hem leeggemaakt en gebruik hem nu als vaasje.

Ik kan er niks anders over zeggen dan dat ik het gewoon een prachtige lipstick vind. Ik ben lang op zoek geweest naar een dupe maar geen enkele donkere budgetlipstick is ├ęcht goed gepigmenteerd. Meestal lijken ze donkerrood maar als je ze eenmaal opdoet zijn ze toch lichter dan dat je had verwacht.

Ik vind de verpakking van de lipstick nog steeds echt heel mooi, Nu ben ik al van zwart, maar deze verpakking oogt ook gewoon heel duur (dat betaal je er natuurlijk ook voor).

Na de swatch op mijn arm schrok ik wel een beetje, hij oogt veel paars/roziger dan dat de lipstick in werkelijkheid is. Ik vond hem juist zo mooi omdat hij een mooie roodtint had.

Gelukkig viel hij op mijn lippen toch zoals ik wilde dat hij zou vallen. Ik ben echt meteen verliefd geworden op dit kleurtje. Hij voelt wel een beetje droog, maar dat is natuurlijk even wennen omdat ik geen matte lipsticks gewend ben.

Jup, dit is zeker een kleur waar ik blij van word en die ik bij mezelf vind passen. Ik wil nogmaals Tilana en Isa heel erg bedanken voor dit cadeautje, jullie zijn geweldig guys! ♥

Wat vind jij van deze lipstick? Welke Mac lipstick moet ik nog in mijn bezit hebben? Laat het weten in de reacties!

4 opmerkingen :

  1. Haha de lipstick is echt heel fotogeniek, wat een leuke foto's! Ik ben niet zo van die opvallende kleuren lipstick bij mezelf, maar het staat je zeker goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij staat je geweldig! Ik heb Rebel en Russian Red; Diva staat nog op mn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waaaah hij staat je prachtig! Geen dank joh, we konden je geen ander cadeau geven natuurlijk want hier heb je het al zo lang over! En inderdaad, zooo fotogeniek <3<3<3<3

    BeantwoordenVerwijderen