zaterdag 28 maart 2015

Treacle moon showergels

Oh jeetje, sinds we in het nieuwe huis wonen en een regendouche hebben heb ik toch wel een beetje een verslaving ontwikkeld voor lekkere douche- en badproducten. Of het nou douchegels zijn of scrubs, ik verzamel ze allemaal. Ik vraag me toch nog telkens af hoe ik het allemaal op ga krijgen, maar toch blijf ik bijkopen. Want hé, douchen is wel iets wat je vaak doet dus mag je ook wel veel dingen hebben.



De flessen van treacle moon zien er ook al meteen zo leuk uit. Alle shower gels hebben leuke verschillende kleurtjes. De flessen zijn ook nog betaalbaar. Voor ongeveer een 500ml betaal je €4,99. Ik heb ze gehaald bij de AH toen er een actie was van 1+1 gratis, dan betaal je namelijk nog maar €2,50 per fles!

Treacle moon iced strawberry dream showergel
Hmmmm, de geur van aardbeitjes maakt altijd mijn dag meteen goed. Ik hou er niet alleen van om ze te eten, maar als een shampoo of douchegel een écht lekkere aardbeigeur heeft word ik daar ook heel blij van. En ja dat heeft deze douchegel. Wat ben ik blij dat de flessen zo groot zijn, kan ik er nog lekker lang mee doen!

Treacle moon those lemonade days showergel
Deze is dan weer wat frisser dan die met aardbeitjes, maar ook heel erg lekker! Hij doet me echt denken aan de zomer wanneer je als het warm is lekkere koude limonade drinkt. Ik vind het ook leuk dat hij een beetje een zacht geel kleurtje heeft. Toch weer iets anders dan normaal.

Ik vind de showergels van treacle moon echt een aanrader. Vooral als je van leuke zoete geurtjes houdt. Ik moet nu toch wel stoppen met douche- en badproducten kopen want ik heb er écht genoeg maar deze aanbieding kon ik gewoon net aan mijn neus voorbij laten gaan.

Wat vind jij van de douchegels van treacle moon? Wat is jou favoriet? Laat het weten in de reacties!

3 opmerkingen :

  1. Oh wauw, die showergels lijken me zo lekker. Ik moet toch binnenkort nieuwe showergels halen, dus misschien zijn die van Treacle moon wel een hele goede. mmmm. Ik moet je inderdaad gelijk geven dat showergels echt zo leuk zijn om te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze heerlijk. Meloen wil ik nog scoren, maar die is er nooit ><

    BeantwoordenVerwijderen