zaterdag 14 maart 2015

Rituals laughing buddha doucheproducten

Mijn moeder vroeg me wat ik nou nog graag voor mijn verjaardag wilde. Hmmm.. ik wist het niet, er was nog veel wat ik heel graag had. We liepen een rondje in de bijenkorf en ik stuitte toen op dit pakket van rituals, het oranje pakket vol met sinaasappeltjes en mandarijntjes. Nou hou ik sowieso al van fruitgeuren als het om dat soort dingen gaat, maar toen ik de geuren rook wist ik dat dit pakket de mijne zou worden.


Hmmm, wat ziet dat er lekker uit! Het pakket was ook nog eens afgeprijsd. Hij was volgens mij eerst rond de €27,50 en nu nog maar €17,50 (als ik het goed heb). Het is btw de medium variant.

Rituals happy buddha foaming shower gel
De foam showergel is volgens mij wel hét product van rituals dat ik het meest langs heb zien komen. Het is een showergel die een hele luchtige substantie heeft en heerlijk op de huid aanvoelt. Mijn huid was na het afspelen heerlijk zacht. De foam doet me wel een beetje denken aan scheergel.

Rituals Fortune Oil shower oil
Mijn huid is na het douchen altijd zo ontzettend droog en ik heb echt snel last van irritaties. Een olie leek me daarom ook een geschikte oplossing. Hij reinigt maar voedt je huid. Hij maakt mijn huid echt heerlijk zacht en glad, ik word hier erg blij van!

Rituals Touch of Happiness nourishing body cream
Ook deze komt heel erg van pas op mijn droge huid, een voedende body cream. Het product heeft echt een heerlijke warme geur en een fijne substantie. Het voedt mn huid goed en laat me achter met een zacht babyhuidje.

Rituals Good Luck body scrub
Een product dat je huid mooi reinigt en hem achterlaat zonder dode huidcellen. Ik vind scrubs meestal wel echt heel fijn omdat mijn huid zo onzuiver is. Zo krijg je toch een glad huidje. De scrub ruikt dan weer iets sterker en zoeter maar de geuren blijven echt allemaal geweldig.

Ik ben heel erg te spreken over de producten van rituals. Het enige nadeel is de prijs die toch wel aanzienlijk hoger ligt dan de prijs van normale doucheproducten. Ik ga met dit pakket dan ook heel zuinig doen en gebruik het af en toe zodat ik er nog super lang van kan genieten.

Wat vind jij van dit pakket? Wat vind jij van rituals? Laat het weten in de reacties!

4 opmerkingen :

 1. Ik heb dit cadeautje een tijdje geleden ergens gewonnen en alle producten ruiken echt heerlijk! Vooral die Shower Foam is zoooooo lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die is zo lekker he!! Ik ben echt fan van rituals

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit ziet er echt uit als een geweldige pakketje om cadeau te geven (aan jezelf ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rituels is echt een merk dat ik al heel vaak voorbij heb zien komen, maar eigenlijk zelf nog nooit iets van heb gehad. Als ik het goed heb hebben we we wat in de kast ligger daar van, maar tja, dat is van mijn moeder. Misschien maar eens kijken of ik dat mag gebruiken (in plaats van dat het maar oneindig lang in de kast blijft liggen)

  BeantwoordenVerwijderen