woensdag 11 maart 2015

Nieuwe camera!

Het is nu 10 uur 's ochtends en ik wil voor de woensdag nog even snel een artikeltje schrijven want dit moet gewoon meteen op mijn blog. Ongeveer een half uur geleden stond de postbode op de stoep met een pakketje voor mij, en niet zomaar een pakketje... Nee, mijn camera! Na een hele lange periode van sparen had ik het geld eindelijk bij elkaar en moest ik hem dan ook meteen kopen. Ik heb lang gezocht naar wat de ideale camera voor mij zou zijn, maar kwam toch telkens op deze uit.
En ja je ziet het goed, Deveney heeft alweer vette vingers gemaakt op dr schermpje, oeps! Naja gelukkig gaat dat er met een doekje wel weer af. Ik moet toch eens stoppen met zo klunzig zijn.

Ik heb mijn camera bestelt bij Kamera-express.nl en hij was gewoon al in 1 dag binnen! Het is btw de Canon Eos 600D en hij was €489 inclusief lens en cameratasje.

Nu zit de batterij lekker in de oplader en ik hoop mijn camera zo even te kunnen testen, binnenkort zie je er vast meer over op mijn blog (ook omdat mijn foto's waarschijnlijk beter worden, woohoo!)

Wat vind jij van mijn camera? Heb je zelf ook een spiegelreflex? Laat het weten in de reacties!

6 opmerkingen :

 1. Ik heb deze camera ook. Je gaat er veel plezier aan beleven, dat kan ik je verzekeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, Deev ik ben echt jaloers. Zo een mooi ding!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie camera! Ik heb de 1200D en ik liet hem gisteren vallen. :( Gelukkig heeft hij de val overleefd! x

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Heb deze waterbestendig sport hd 1080p actie camera review en wilde die beoordelingen van de echte gebruikers weten omdat ik van plan ben die sport hd 1080p actiekamera voor mezelf te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen