zaterdag 7 maart 2015

Mijn liefde voor geurkaarsen

Sinds ik niet meer in een super brandbaar huis woon is voor mij een grote verslaving ontstaan, (geur)kaarsen. Ik vond ze sowieso altijd al geweldig maar aangezien het heel gevaarlijk was in verband met brandgevaar mocht ik nooit kaarsjes aansteken op mijn kamer. Nu we verhuisd zijn, en ons huis niet meer uit 90% hout bestaat kan het dan toch eindelijk. Ik blijf maar geurkaarsjes erbij kopen en ik brand ze ook allemaal met alle liefde op, daarom wou ik hier ook een keer een artikeltje aan wijden.


Ik heb mijn kaarsen eigenlijk wel van verschillende plekken. Zo heb ik bijvoorbeeld kaarsen van de primark, de ikea maar ook van Yankee Candle en van de kruidvat. Een favoriet heb ik denk ik niet echt, alhoewel ik de kaarsjes van de primark wel heel lekker én betaalbaar vind.


Ik vind echt dat een kaars wat toevoegt, het geeft namelijk ontzettend veel sfeer. Je kamer ruikt lekker en het ziet er ook nog eens heel erg gezellig uit.

Heel stiekem let ik bij het kopen van geurkaarsen ook op de kleur. Vind ik de kleur mooi en past het mooi bij mijn kamer. Kleuren die ik niet zo mooi vind koop ik alleen als ik de geur echt super lekker vind.

Ik vind geurkaarsen in ieder geval echt geweldig en ik weet zeker dat als ik mijn stash niet blijf aanvullen, hij zo op raakt. Het voegt echt wat toe en het ontspant ook nog heel erg.

Wat vind jij van geurkaarsen? Hoe groot is jou stash? Laat het weten in de reacties!

3 opmerkingen :

  1. Ik ben zelf dol op die van Yankee Candle!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ik ben ook dol op geurkaarsen! Ik heb die sweet vanilla & coconut van de Primark ook, alleen dan in waxinelichtjes. Bij mij geuren ze niet heel sterk, maar als ik de volgende dag opnieuw terug op mijn kamer kom, ruikt het toch wel erg lekker :3

    BeantwoordenVerwijderen