zaterdag 21 maart 2015

Mijn favoriete blushes

Blush is iets wat ik elke dag toch wel gebruik. Zo heb ik ook aardig wat blushes in mijn dagelijkse stash zitten omdat ik gewoon heel erg afwissel. Soms voel ik me prettiger bij een warmere toon, soms bij een wat koelere toon. Vandaag laat ik jullie de 3 blushes zien die ik toch wel het fijnst in gebruik vind en het meest gebruik.


Mijn blushes zijn zeker budgetproof en de prijzen liggen allemaal onder de €10. Zo zie je maar weer dat goedkoop niet altijd slecht hoeft te zijn!

Baked blush van de etos ~ ongeveer €4
Dit is eigenlijk 1 van de eerste blushes die ik in mijn bezit had. Ik zag hem toendertijd vrij vaak voorbij komen bij bloggers en ik wilde hem gewoon graag proberen. Na even twijfelen heb ik hem toen toch meegenomen en ik heb er zeker geen spijt van! Het is een mooie koele roze blush met een lichte shimmer er in. Of hij nu nog te koop is weet ik niet, het is alweer een tijd geleden. Ook weet ik niet precies welke kleur het is, het staat niet op het doosje vermeld.

Essence silky touch blush ~ ongeveer €2
Dit is de blush die ik toch nog wel het meest recent heb gekocht. Ik wou wat meer blushes hebben en heb deze eigenlijk gekocht zonder er veel over na te denken. Toch ben ik er echt heel erg blij mee en ben ik zeker blij met deze aankoop. Het is de kleur 10 - adorable en het is een matte blush die toch wel een klein beetje warm is. Dit is echt zo'n blush die de meeste mensen wel mooi zou staan omdat hij zo subtiel is.

Sleek blush ~ ongeveer €6
En dan de blush die natuurlijk niet in dit rijtje mag ontbreken; sleek rosegold. De super bekende en goede dupe van nars orgasm. Hij heeft een prachtige gouden gloed en een super mooi pigment. Ik weet nog wel dat ik zo blij was toen ik deze kocht en hem toen voor een hele lange tijd elke dag heb gedragen. Ook dit is een blush die vrijwel iedereen staat.

Dit zijn de swatches, ik heb ze heel licht en subtiel geswatched. Links is de blush van essence, in het midden de blush van de etos en rechts de blush van sleek.

Wat vind jij van mijn favoriete blushes? Wat zijn jou favoriete blushes? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :