woensdag 18 maart 2015

Marble schaaltjes van H&M Home

De laatste tijd zie ik ze zo vaak voorbij komen, spulletjes van marmer. Of het nou schaaltjes zijn, of zelfs fotolijstjes. Ik vind de trend echt geweldig. Marmer is ook nog eens hartstikke mooi om op de fotograferen. Helaas vind ik dat het wel moeilijk te krijgen is, soms ben je voor een klein schaaltje al rond de 30 euro kwijt en dat vind ik nou net iets te veel. Toen ik laatst even aan het rondneuzen was op de site van H&M vond ik deze en ik was meteen verliefd! Toen het ook nog bleek dat er gratis verzending en 10% korting was aarzelde ik niet en kocht ik ze meteen.Het kleine schaaltje kost €3,99 en het grote schaaltje kost €7,99. Beide zijn ze te koop op de H&M site of bij een H&M Home vestiging.

Deze foto's zijn allemaal gemaakt met mijn nieuwe spiegelreflex (artikel hier). Helaas heb ik nog niet uitgevonden hoe je de achtergrond mooi wit krijgt, het wordt nu namelijk een beetje roze (wat ik ook niet lelijk vind, maar ik vind wit mooier).

 Heeft iemand hier tips voor? Laat het dan weten in de reacties!

5 opmerkingen :

 1. Leuke schaaltjes! Om de kleuren kloppend te krijgen moet je de witbalans van je camera goed instellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mmm, ik had afgelopen vakantie verschillende stukken edelstenen gekocht en ik zoek eigenlijk nog een mooi schaaltje waar ik deze op kan leggen. 1 van deze schaaltjes is misschien wel een mooi idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de laatste tijd ook een tik met die marmeren uitstraling. Ik vind het echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denk dat je de witbalans stand aan moet passen :) Is een knopje met 'WB' volgens mij!

  BeantwoordenVerwijderen