vrijdag 6 maart 2015

It's my birthday + GIVEAWAY

Aaaah het is eindelijk zover, vandaag ben ik 18 geworden! Ik zit hier echt al maanden naar uit te kijken. Eindelijk de leeftijd die ik perfect vind, je hebt namelijk stukken meer vrijheid. Ik mag autorijden (niet dat ik mn rijbewijs heb, oeps), drinken en ik mag eindelijk weer uitgaan. Toch zitten er helaas ook wel een hoop verplichtingen aan.. maar daar wil ik vandaag niet aan denken!


En omdat ik eigenlijk vind dat ik vandaag wel iets te vieren heb heb ik daarom een give-away voor jullie. Alle items in deze give-away heb ik zelf betaald en er zitten dus geen items als reclame bij!

Wat kan je winnen?
Een pakket met daarin:
- Badrozen
- Mini bruisballen in hartjesvorm
- Een choker met een kompas
- 2 2-minuut haarmaskers van Swiss O-Par (kokos en kers)
- 2 gezichtsmaskers van Balea (magische kralen (?!) en aardbei)
- Balea badzout in de geur bloesem
- Een klein flesje Treaclemoon Iced strawberry dream bodylotion
Hoe doe je mee?
In de rechterbalk zie je een gadget staan van Rafflecopter. Meestal moet je er even je email invoeren zodat ik je kan bereiken als je wint. Je ziet een lijst van allemaal opties waarmee je meer punten kunt verdienen. Hoe meer punten je hebt, hoe meer kans je hebt om te winnen! Aan het eind van de winactie trekt Rafflecopter er een willekeurige winnaar uit, zo verloopt het 100% eerlijk. Ik kan via Rafflecopter ook alles controleren, dus als je vals speelt zie ik dat en is je deelname dus ongeldig. Rafflecopter is geheel veilig en ik gebruik het alleen zodat alles eerlijk verloopt.

15 april wordt de winnaar bekend gemaakt. Heb jij gewonnen? Dan stuur ik je een mailtje en vraag daarin je adresgegevens zodat ik het pakketje op kan sturen!

Ik zou het in ieder geval hartstikke leuk vinden als je meedoet en ik wens je ook nog eens heel veel succes! En wie weet win jij dit leuke pakket wel :)!

Winnaar:


1e 2 foto's gemaakt door Tilana van www.tilanawrites.nl

9 opmerkingen :

 1. Wat heb je een leuk pakketje samengesteld! Ik doe zeker mee:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee. Leuk pakket!
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ik ga meedoen!
  Groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik was een dag na jou jarig blijkbaar alleen moet ik nog een jaartje wachten tot ik 18 ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahw, ik zie het nu pas, in ieder geval gefeliciteerd! Leuk pakket ook ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke spullen, vooral die choker omg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. koel. nog gefeliciteerd

  xo gr tante zoe

  BeantwoordenVerwijderen