woensdag 25 maart 2015

Gold details

Hoe ontzettend mooi ik zilver ook vind, ik grijp toch wel heel vaak naar goud. En dan bedoel ik natuurlijk niet echt goud, want dat kan ik als arme student nou niet meteen betalen. Ik bedoel gewoon simpele goudkleurige kettinkjes of andere sieraden van bijvoorbeeld de H&M of de Primark. Zo heb je voor een paar euro toch leuke sieraden.


Omdat goud een toch wat opvallendere kleur is dan zilver hou ik het altijd wel vrij subtiel. Een klein kettinkje of een dun ringetje kunnen altijd wel. Nou ben ik sowieso al niet van de statement-accessoires dus dat komt goed uit.


Het enige nadeel is dat dit soort sieraden snel verkleuren en ook nog eens groen afgeven. Gelukkig zijn ze altijd vrij goedkoop en is het geen enorme uitgave om weer eens een nieuw kettinkje of een nieuwe ring te kopen.

Wat draag jij liever, goud of zilver? En wat vind jij van gouden sieraden? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :