woensdag 4 maart 2015

Ebelin make-up ei (beautyblender dupe)

De laatste tijd krijg ik een beetje stress van mijn kwasten, ze blenden mijn make-up gewoon niet meer mooi samen. Heel vaak laten ze strepen achter en ik ben gewoon niet tevreden. Maar om nou meer dan €20 uit te geven aan een beautyblender vind ik een beetje te ver gaan. Ik ging op zoek naar een goede dupe en heb wat reviews gelezen op het internet. Daar kwam uit dat het make-up ei van Ebelin wel goed in de buurt kwam, ik ben benieuwd!


Het ei ziet er ten eerste heel erg uit als de normale beautyblender, maar met een prijs die ruim 10x goedkoper is ga ik toch liever voor deze! Het make-up ei is te koop bij de DM drogisterij in Duitsland en hij kostte me €2,45.


Zoals ik al zei ziet dit schattige eivormige sponsje er uit zoals de originele beautyblender. Je had hem in 2 kleuren, deze roze kleur en een paarsige kleur.


Het ei is best wel aan de harde kant en vrij moeilijk in te duwen, hmm. Ik kan hem natuurlijk niet vergelijken met je beautyblender maar hij voelt vrij hard aan.

Er staat ook nog op de verpakking dat het aan te raden is om hem te gebruiken als hij een beetje vochtig gemaakt is, dat zal het ultieme resultaat geven.


Ik ben zeker niet teleurgesteld! Het werkt stukken beter dan mijn kwasten en mijn concealer blend mooi samen met mijn foundation, wat een aanrader! Het enige nadeel van het sponsje vind ik dat hij er zo snel vies uit ziet, nu zit er al een bruine vlek op van mijn concealer en ik vind het er best ranzig uitzien, maar dat kan je natuurlijk altijd schoonmaken.

Wat vind jij van dit 'make-up ei'? Heb jij nog goede aanraders voor beautyblender dupes? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :