zondag 8 februari 2015

W7 Angel Eyes palette

Ik heb altijd een hele grote liefde voor de palettes van W7 gehad. Het begon met mijn W7 in the buff palette en de kwaliteit was gewoon zo ontzettend goed voor zo'n klein bedrag. Ik liep laast met een vriendin van me even een rondje in de op=op voordeelshop om naar het W7 in the night palette te kijken. Ik twijfelde er heel erg over omdat de paarse kleuren toch wel heel opvallend en intens waren. Toen ik even verder in het schap keek kwam ik dit palette tegen. Je had hem in een 'groene' en een 'bruine' variant maar aangezien ik al heel veel bruintinten heb koos ik voor de groene.


Het is het W7 angel eyes silky eye palette en volgens mij heb ik de versie 'Out of town'. Ik heb het palette dus bij de op=op voordeelshop gekocht en het palette kostte €4,99.

Ik ben echt fan van dit palette, de kleuren gaan van licht naar donker en van mat naar shimmer. Toch passen de oogschaduws heel goed bij elkaar en kan je er gemakkelijk een look mee maken. 

Maar de kleur waardoor ik het palette kocht is toch wel de 3e van rechts. De mooie shimmery groengoude kleur. Ik vond de kleur echt speciaal en super mooi.

Toen ik de kleuren swatchte werd ik nog enthousiaster. Vooral de donkere shimmery kleuren hebben een super goed pigment. De oogschaduw is ook best wel creamy waardoor je heel weinig last hebt van fall-out, yeah!

Ik ben in ieder geval super tevreden met dit palette van W7 en kan echt niet genoeg krijgen van hun make-up!

Wat vind jij van dit palette? Draag jij andere kleuren als bruintinten? Laat het weten in de reacties!


3 opmerkingen :

  1. Best een acceptabel pigment! Voor mij wat te licht, ik houd van ├ęcht goed pigment, maar voor de prijs zeker leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, mooi palette! Kende dit palette niet maar ben ook wel erg benieuwd maar de bruine variant, binnenkort eens kijken bij de op=op dan! Mooie foto's ook! Leuk artikel Deev! X

    BeantwoordenVerwijderen