zaterdag 21 februari 2015

Victoria Secret Mango Temptation bodysplash

Wat zag ik dit vaak voorbij komen op instagram zeg, de bodysplashes van Victoria Secret. Sinds ik een beetje into de bodysplashes begin te raken vond ik dat een bodysplash van dit merk ook niet in mijn stash mocht ontbreken, vooral omdat er de laatste tijd best veel goede aanbiedingen bij de Etos en Kruidvat zijn. Het moeilijkste was toch nog het uitkiezen van de geur, want wat zijn er veel varianten! Ik heb volgens mij aan alle flessen even geroken waarbij de ene nog lekkerder rook dan de andere. Uiteindelijk ben ik voor deze gegaan, Mango Temptation.De geur is echt geweldig, hij blijft lang hangen en is heerlijk zoet. De zoete geur van mango wordt wel een beetje geneutraliseerd door de hibiscus, maar blijft toch nog heel aanwezig. Met deze bodysplash blijf je echt wel een paar uur lekker ruiken en je hoeft hem dus niet heel vaak opnieuw op te spuiten.

De fles bevat 250 ml en is bij de kruidvat/etos meestal de koop voor 8 a 9 euro. Het is zeker een aanrader en deze bodysplash zal ook nog een tijdje favoriet blijven!

Wat vind jij van de bodysplashes van Victoria Secret? Hoe groot is jou bodysplash stash? Laat het weten in de reacties!

3 opmerkingen :

  1. Ik heb geen bodysplash van victoria secret helaas, ziet er wel lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whieeee deze is zo lekker! Echt heerlijk, staat nu ook op mijn wishlist! Heb zelf maar 3 bodysplashes, nog niet veel maar ben er erg blij mee! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Iedere keer als ik bij de Kruidvat ben, o.i.d. vergeet ik gewoon dat ze deze verkopen! Moet toch even opletten volgende keer! x Tessa

    BeantwoordenVerwijderen