zondag 15 februari 2015

Smooch blushers

Dit is toch wel een product waar ik heel vaak goede dingen over heb gehoord, de smooch blusher. Laatst kwam ik hem tegen bij de big bazaar en kon ik hem toch niet laten liggen. Ik dacht overigens dat er maar 1 kleur van was maar toen ik ontdekte dat het er 2 waren ben ik nog even snel teruggegaan voor de andere kleur. Deze blush komt in 2 varianten, een koele roze en een warme bruin/rode kleur. Ik ben er nooit uit welke toon nou beter bij mijn huid past, maar ik gok koel. Toch nam ik ze allebei en test ik ze vandaag voor jullie.Het was eventjes zoeken waar nou de kleur stond, ik kon hem namelijk echt niet vinden, alles leek op elkaar! Totdat ik ontdekte dat er achterop bij de barcode vermeld staat welke kleur het is, dat konden ze wel even beter aangeven! :( De blush komt dus in 2 kleuren, cookie crumble en sugar rush. Hmmmm, ik krijg honger van de namen. Ik vind het altijd leuk als blushes een naam hebben en zeker als de namen zo leuk zijn als deze.

Smooch blusher Cookie Crumble ~ €1,99
Mijn huid ziet er uit alsof al tijden de zon niet meer heeft geschenen, superbleek! Nou word ik nooit heel bruin maar ik mis op dit moment echt de zomerse gloed in mn gezicht. Zon, waar ben je?! Gelukkig heb je daar genoeg oplossingen voor. Zo deze blush van smooch, wat volgens mij van W7 is (toch?!). Op de foto's ziet hij eruit alsof hij goed te gebruiken is als bronzer en lijkt hij een beetje op de NYX Taupe, maar ik vind het nét geen goede kleur voor een bronzer. Hij is wel perfect als blush te gebruiken om je een beetje een gebruinde zomerse glow te geven.

Smooch blusher Sugar Rush ~ €1,99
Wow, wat is deze blush ontzettend fel, ik ben echt meteen benieuwd naar het pigment. Dit is een mooie koele roze blush en ik heb eigenlijk wel het gevoel dat hij best veel mensen staat. Hij heeft een erg aanwezige kleur maar verder is het geen aparte kleur. Als hij een beetje shimmer zou hebben zou hij me een beetje aan Sleek Rosegold doen denken. Dit is een mooie matte everyday blush en bijna overal wel mee te combineren.

Er komt ook nog eens een super mooi pigment vanaf. Hoe doen ze dat voor die 2 euro vraag ik me nu af, hahaha. Ik ben in ieder geval heel tevreden met de blushes en het zijn zeker aanraders. Ik denk ook wel dat ik ze vaak uit mijn stash ga plukken, vooral de mooie koele roze toon.

Hier zie je nog een keer sugar rush. Ik heb hem subtiel aangebracht. 1 keer met je kwast in de blush dippen is serieus al genoeg voor 2 wangen, dus ik zou wel een beetje oppassen!

Wat vind jij van deze blush? Ben je meer fan van de warme of koele blush? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :

  1. Ik ben zó makkelijk te verleiden met leuke verpakkingen en namen (zoals de Cookie Crumble XD). Ik heb deze producten vaak zien liggen in het schap, maar ben tot nu gelukkig niet bezweken. Ik hoop dat ik even sterk blijf wanneer ik ze weer tegenkom, nu ik de namen ervan ken, haha.

    X

    P.s. Ik vind de blush heel goed staan! Je hebt het ook lekker subtiel aangebracht :)

    BeantwoordenVerwijderen