woensdag 18 februari 2015

Simplicity

Toen ik laatst weer bij mijn lieve vriendinnetje Tilana van www.tilanawrites.nl was hadden we al in de planning staan om outfitfoto's te maken. Ze had net een nieuwe camera aangeschaft en die moesten we natuurlijk uitproberen! Ik had haar al een tijdje niet meer gezien omdat ze gestopt is met de opleiding, dus ik was natuurlijk hartstikke blij om haar weer een keer gezellig te bezoeken. Samen zijn we naar een bos bij haar in de buurt gefietst en er zijn supermooie foto's uitgekomen. Bij deze laat ik 1 van de 2 outfits zien waarvan foto's zijn gemaakt!En het is me trouwens ook eindelijk gelukt om Tilana voor de camera te krijgen, yeah! Na lang zeuren dat zij ook een keer moest gaf ze toch over en maakte ik een paar leuke foto's waar zij ook een outfitpost van heeft gemaakt. Benieuwd naar haar outfit? Klik dan hier.

Shirt: Outfitters Nation (eigenlijk een mannenshirt, whoops!)
Broek: H&M
Schoenen: Allstars
Kettinkje: Ebay

Ik vind het btw echt een leuk detail dat de broek aan de pijpjes een klein beetje destroyed is, zo is hij toch nog een beetje speciaal! (en damn, wat zijn mijn benen wit!)

En natuurlijk konden we weer niet serieus doen, wat veel gekke (maar leuke) foto's zaten ertussen zeg. Hierbij zet ik er ook nog even een mega charmante foto van mezelf bij, enjoy ;).

Foto's gemaakt door Tilana van www.tilanawrites.nl

3 opmerkingen :