woensdag 11 februari 2015

Nivea make-up basis

In de winter is mijn huid nog vervelender dan normaal. Mijn huid is nog droger, ik heb vaak last van velletjes en mijn make-up zit zo ook stukken minder mooi. Ik had mijn moed eigenlijk al opgegeven bij make-up basissen. Ze werkte niet goed of ik kreeg er puistjes van. Ik zag alleen het nut van oogschaduwbasis in en heb mijn normale make-up basissen altijd links laten liggen. Toen ik laatst in de action was en bij het verzorgingsschap stond werd mijn aandacht toch weer getrokken door deze crème van nivea, zou deze dan eindelijk wel een beetje zijn werk doen?!


Ik vind de verpakking er trouwens heel leuk uitzien, hij spreekt me aan en zal hem dan ook sneller uit mijn stash halen. Ik heb deze creme gekocht bij de action en hij was €2,99. Super goedkoop dus!De crème is dus goed voor de gevoelige, gemengde huid, precies wat ik heb! Ik heb last van droge plekjes maar mijn huid is ook best wel vet. De crème belooft je huid te hydrateren en een lichte basis te vormen voordat je je make-up aanbrengt, ik ben benieuwd!


Wauw, ik ben echt verbaasd. Ik ben megatevreden over deze make-upbasis! Niet alleen zorgt hij voor een goede basis, ook hydrateert hij echt heel goed, is hij licht en trekt makkelijk in je huid in. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid een stuk zuiverder lijkt als de crème is ingetrokken, ongelofelijk!

Ik ga er zeker nog een inslaan zodat ik een back-up heb voor als deze op is. Hij is echt heel erg aan te raden en ook nog eens goed voor de portemonnee.

Wat vind jij van de producten van nivea? Wat is jou favoriete make-upbasis? Laat het weten in de reacties!

4 opmerkingen :

 1. Jaaa, ik wil deze proberen! Maar is het echt een primer primer of meer een soort van dagcreme idee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik hem nu zowel als dagcrème en als primer. Doet zijn werk goed aangezien hij aanvoelt als een primer maar voedt als een dagcrème :)

   Verwijderen
 2. Ik heb de make up basis ook aangeschaft. Heb veel huidproblemen gehad in m'n gezicht omdat m'n huid erg gemengd is. Crèmes zijn snel te vet of te droog. Deze crème gebruik ik als dagcreme en make up basis. Omdat dit op waterbasis is hoef je ook niet bang te zijn voor puistjes of onzuiverheden. De crème trekt super snel in en verzorgd erg goed. De crème voelt ook licht aan je hebt er geen erg in dat het er op zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb hem vanmiddag in het blauw aangeschaft en mn wang is nu rood en andere stukken van mijn gezicht ook! Denk een allergische reactie helaas action... :(

  BeantwoordenVerwijderen