zaterdag 14 februari 2015

Hoe overleef ik... valentijnsdag

En de dag is weer aangebroken hoor... valentijnsdag. Voor veel mensen een dag die ze liever even willen vergeten. Je ziet op sites rond valentijnsdag altijd leuke diy's of cadeau-ideetjes langskomen. Maar wat als je nou alleen bent op die dag.. of de mensen waarmee je zou willen zijn er op die dag niet bij kunnen zijn, wat moet je dan? Eerlijk is eerlijk, valentijnsdag is eigenlijk puur commercieel, het is hartstikke leuk om aan iemand te laten blijken dat je om diegene geeft, daar doe ik dan ook zeker aan mee. Maar waarom iemand op 1 dag extra veel liefde geven, waarom niet op elke andere dag. Ik heb is zitten nadenken en een paar dingen gevonden waarmee je valentijn toch nog een beetje doorkomt.


Koop alles gewoon zelf
Waarom zou je uberhaupt iemand nodig hebben die alle roodroze spullen voor jou koopt, waarom kun je jezelf niet lekker even verwennen? Ga gewoon langs de Xenos of de Action (het hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn) en ga  los bij de valentijnsafdeling. Haal de grootste teddybeer die je kan vinden en knuffel er dehele dag mee. Want hé teddyberen laten je nooit in de steek én kunnen ook nog eens heel goed naar al je problemen luisteren.

Spuit je favoriete parfum/geur op
Wie zegt dat je iemand nodig hebt die lekker ruikt, zorg gewoon dat je dehele dag zelf lekker ruikt en je zult zien dat je meteen een stuk beter in je vel zit.


Ga lekker in bad en verwen jezelf
Laat een bad vollopen, doe er een bruisbal of iets anders lekkers in, pak er een boekje bij en ga heerlijk ontspannen in bad. Mocht je nou geen bad hebben, wat dacht je van een lekker ruikend voetenbadje, of gewoon lekker douchen?

Maak sfeer
Het maakt niet uit wat je doet, al haal je alle kerstverlichting uit de doos en versier je je bed er mee (zoals ik deed). Alles wat sfeer geeft is goed. Denk ook eens aan een lekker geurkaarsje of decoreer zelf iets.


Ga leuke dingen doen
Wie zegt dat je een relatie nodig hebt om deze dag leuk te maken? Je kan ook gezellig met vrienden of vriendinnen iets leuks gaan doen, of zelfs in je eentje. Ga is voor iets wat je normaal niet zou doen en misschien kom je nog voor leuke verassingen te staan!

Eet chocola, véél chocola
Wat is dat toch met vrouwen en chocola? We eten er altijd wel een beetje ons verdriet of onze pijn mee weg dus waarom vandaag niet? Het maakt vandaag ook even niet uit, ookal ben je bijvoorbeeld aan de lijn. Valentijnsdag is hét ultieme smoesje om zonder spijt een paar dozen chocola leeg te eten.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en dat deze dag gewoon gezellig wordt en dat je echt niet iemand nodig hebt om hem gezellig te maken!

1 opmerking :