woensdag 25 februari 2015

Balea Aqua hydraterend serum

Ben ik nou de enige die er last van heeft? Een ontzettend droge huid na het douchen, het is dan gewoon niet normaal meer. Hoeveel ik ook smeer aan dagcrèmes, mijn make-up zit dan echt niet mooi meer en mijn huid voelt totaal niet fijn aan. Nou probeer ik al rustig te doen met shampoo bij mijn gezicht maar niks werkt. Van Tilana (klik hier voor haar site) hoorde ik dat er wel een oplossing voor was, namelijk het serum van Balea, wat in Duitsland te koop is. Ik wilde de gok wel wagen en nam hem mee.
De verpakking ziet er vrij simpel uit, geen poespas of andere dingen. Duidelijk waar het voor is. Dit serum heb ik gehaald bij de DM drogisterij in Duitsland en kostte me  €2,95, wat ik echt geen geld vind!

Op de verpakking staat dat je het serum 's ochtends en 's avonds aan moet brengen. Aangezien ik al een goede dag- en nachtcrème heb vind ik dit overbodig. Het serum is op waterbasis en dat is zowel goed voor de mensen met een hele vettige huid als een hele droge huid. Je krijgt er dus niet snel puistjes en andere onzuiverheden van.

Het serum komt in een mooie spuitflacon wat natuurlijk heel hygiënisch is. Op zich valt het me mee hoe goedkoop de verpakking er uit ziet, had wel iets minders verwacht voor deze prijs.

Wow, wat is dit serum fijn zeg! Hij hydrateert echt mega goed en mijn huidje wordt er gewoon instant zacht en glad van, hier word ik blij van. Ook voor na de douche is dit serum uitstekend en zal hij je een fris en gehydrateerd gevoel geven.

Wat vind jij van dit serum? Heb jij ook zo'n last van een droge huid na het douchen? Laat het weten in de reacties!

2 opmerkingen :

  1. Ik ken het probleem. Na het douchen begint mijn huid enorm te schilferen en voelt het ook trekkerig aan. Ik heb nu een crème gehaald bij de apotheker en dat verhelpt het probleem toch wel een beetje :D dit serum lijkt me wel heel fijn trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij klinkt erg fijn, fijn prijsje ook!

    BeantwoordenVerwijderen