zaterdag 24 januari 2015

The bodyshop showergel & lipbalm

Pfff, de tentamenweek is eindelijk voorbij (op een paar hertoetsen na helaas).. Ik ben echt supermoe en ga dit weekend ook lekker even bijslapen. Toch wou ik nog heel graag de producten van The Bodyshop met jullie delen die ik in de sale heb gescoord. The Bodyshop vind ik persoonlijk eigenlijk best wel overprized, €7 voor een douchegel is behoorlijk veel geld naar mijn mening. Heel lang heb ik er over getwijfeld, want ik vond de producten wel echt heerlijk ruiken. Gelukkig was het sale en heb ik toch nog een paar leuke dingen kunnen kopen!


Ik was er vrij vroeg bij in de sale, er was nog hartstikke veel keus! Na aan een paar flessen en potjes te hebben geroken ging ik voor 2 showergels en een lipbalm die ik niet kon laten liggen bij de kassa.
Papaya Shower gel - €7
Ik was heel erg aan het twijfelen met de geuren, ik vond deze wel wat hebben maar ik ben bang dat ik de geur heel snel zat ben. Hij is vrij subtiel en warm. De substantie is perfect, niet te waterig, hij werd helaas wel heel doorzichtig toen ik hem op mijn hand deed, ik had nog wel een beetje kleur verwacht :(!
Early- Harvest raspberry showergel - €7
Toen ik deze geur rook, was ik meteen verkocht. Ik houd sowieso al van zoete aanwezige fruitgeuren en deze showergel valt daar zeker over. Toen ik het dopje opende kwam er meteen al een hele sterke frambozengeur uit, yum! Ik denk dat dit ook wel echt mijn favoriete aankoop is en dat ik hem zeker vaak ga gebruiken.


Raspberry lipbalm - €3
En ach, als we toch bezig zijn over zoete frambozengeurtjes.. Ook deze lipbalm kon ik niet laten liggen omdat hij zo lekker zoet rook. In de winter heb ik vaak last van droge lippen en dan kan ik natuurlijk ├ęcht niet zonder deze lipbalm (even een reden gezocht waarom ik hem moest kopen). Hij heeft een lekkere zachte substantie en plakt niet. De smaak viel wel een beetje tegen, als je 1x over je lippen likt heeft de balm een beetje een rare smaak. Nou ben ik natuurlijk mijn lipsmackers gewend die ook een smaakje hebben, maar dat vond ik wel jammer.

Ik vind het echt heerlijk dat ik weer een paar leuke dingen uit de sale heb kunnen halen, dat geeft wat meer voldoening dan als ik er de volle prijs voor betaal.

Wat vind jij van de bodyshop? Hoeveel doucheproducten heb jij momenteel? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :

  1. In love met de raspberry showergel, zooo lekker! Verder vind ik de born lippy lipbalsems nooit zo heel fijn, die andere lipbalsems van TBS wel! De andere douchegel nooit geroken! X

    BeantwoordenVerwijderen