zaterdag 10 januari 2015

Tentamens? Challenge accepted.

Het is weer bijna zo ver, de tentamenweek gaat weer beginnen. Dat betekent hard leren en mn site op een laag pitje. Ik probeer deze tentamenweek alles te halen zodat ik geen herkansingen heb. Heb 3 theorietoetsen en 2 praktijktoetsen, waarvan ik er 1 dinsdag al heb (spannend!). Mochten jullie dus meer afwezigheid op mijn site merken dat is dit de reden.


Zoals jullie misschien al eerder heb gelezen studeer ik momenteel logopedie aan de Hogeschool Utrecht. Mijn vorige tentamenweek heb ik alles gehaald, op 1 toets na waar ik een 5,4 voor had (jammer :(). Deze tentamenweek ga ik mijn mentaliteit nog meer verbeteren en ga ik voor alles in 1 keer halen. Ik weet niet of het mogelijk is maar ik ga zeker mijn best doen.

Een lekkere healthy snack erbij, leuke muziek en ertegenaan! Heb jij ook tentamens? Dan wens ik je in ieder geval heel veel succes en het gaat je lukken! :)

Moet jij ook zoveel leren? Studeer je en zoja wat? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :