woensdag 28 januari 2015

Maybelline fit me collectie

Tijdenlang is de concealer van de maybelline fit me collectie mijn favoriete concealer geweest. Helaas was hij op en kon ik hem nergens meer vinden! Ik vond het heel jammer want heb geen betere concealer kunnen vinden. Tot een paar dagen geleden toen ik even ging kijken naar de aanbiedingen bij de etos, daar was hij weer! Ik wilde eigenlijk even goed inslaan maar er was er nog maar 1tje in mijn kleur. Ik koos er nog een poeder bij en liet een bon schrijven voor 2 backups. Ik ben super benieuwd naar hoe de poeder me gaat bevallen, hij lijkt hartstikke licht en meestal zijn poeders vrij snel te donker voor me.


Het enige vreemde aan de collectie is is dat bij de concealers nummer 010 donkerder is dan 015, heh?! Ik spotte de 010 en dacht een nog lichtere kleur te hebben gevonden, maar hij bleek juist een meer oranje toon te hebben. Ook paste de 015 foundation niet bij de concealer omdat hij een stuk donkerder was en was de poeder van 010 juist lichter dan 015.


Maybelline fit me concealer in 15 - €9,50
Aaaah, ik heb hem eindelijk weer, mijn favoriete concealer! Zoals ik al zei heb ik een bonnetje uit laten schrijven om hem nog 2x te kunnen kopen, zo gek ben ik erop. Hij past perfect mijn mijn huidskleur en heeft ook nog een goede dekking, niet te plamuurachtig maar ook niet te waterig. Ik heb concealers van Catrice, MUA, Essence, P2 en veel andere merken geprobeerd, maar geen enkele concealer komt ook maar in de buurt van deze.

Maybelline fit me poeder in 010 - €11,50
Toen er geen andere concealers meer bleken te zijn moest ik op zoek naar iets anders. Het was zonde als ik niet van de 1+1 gratis actie gebruik zou maken. Ik heb een tijdje in mijn handen gestaan met de fit me foundation maar die vond ik toch net iets te donker. Ik had nog een nieuwe poeder nodig dus ik ontdekte deze. Hij is zelfs nog lichter dan de concealer maar dat maakt niet uit, hij sluit mooi bij mijn lichte huidje aan. Het doosje geeft best wel een duur gevoel ik vind het altijd hartstikke leuk als er zo'n schattig fluffy sponsje onderin zit en een spiegeltje kan nooit kwaad. Ik ben eigenlijk verbaasd over de kwaliteit van deze poeder, hij dekt goed, laat geen plamuurlaag achter en maakt je huid best wel zacht.

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe spulletjes van Maybelline, het is dan wel niet zo budget als essence of catrice, maar als er een actie op is is de prijs zeker mooi. Ik koop van dat soort merken make-up eigenlijk nooit voor de volle prijs want er zijn altijd wel aanbiedingen bij de kruidvat of etos die de moeite waard zijn.

Wat vindt jij van de concealer en poeder? Heb jij ook spullen van Maybelline en wat vind je er van? Laat het weten in de reacties!

3 opmerkingen :

 1. Heel hoog op mijn lijstje 'deze-producten-moet-ik-ooit-testen'... Want deze concealer lijkt me echt geweldig! Toch denk ik niet dat 'ie tegen mijn collection concealer (en misschien mac pro longwear) op kan, maar we zullen zien! Fijn artikel! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil zooo graag de concealer van collection proberen, maarja helaas is hij niet in Nederland te koop :(

   Verwijderen
 2. ik heb deze concealer nu een paar keer gebruikt, maar om mijn wallen weg te werken gebruik ik toch liever mijn collection concealer ;p verder vind ik hem wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen