maandag 5 januari 2015

Lush christmas collection bath bombs

Mijn eerste aankoopjes bij lush! Meestal vind ik de producten van lush erg overprized en is mijn portemonnee er ook niet erg blij mee, maar nu er wintersale is, en overal 50% korting op is moest ik natuurlijk even mijn slag slaan. Ik heb een tijd staan twijfelen wat ik nou precies zou meenemen, van alles was nog hartstikke veel en als er zoveel lekkere dingen zijn is de keus natuurlijk moeilijk. Na even twijfelen ben ik voor 3 heerlijke bath bombs gegaan.


Tisty Tosty, een betoverende liefdesspreuk ~ €4,95

"De meest romantische van allen. Met de geur van rozen en citroen met liefde gedecoreerd met zeven rozenknoppen"

Ingrediënten: Natriumwaterstofcarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Zeven rozenknoppen (Rosa centifolia), Roos Absolute (Rosa damascena), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens), Citroenolie (Citrus limonum), Jasmijn Absolute (Jasminum grandiflorum), Orriswortel poeder (Iris florentina, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, *Eugenol, *Linalool, *Limonene, Parfum (Perfume)
* Komt van nature voor in etherische oliën

De bath bomb, oftwel bruisbal sprak me meteen aan door zijn heerlijke rozengeur. Hij zag er schattig uit en omdat ik ontzettend veel van rozen hou kon ik deze natuurlijk niet laten liggen. Deze bath bomb was de eerste die in mijn winkelmandje verdween. Ook mijn moeder heeft er 2 meegenomen omdat de geur echt heerlijk is.

Fizzbanger, explosieve bal ~ €4,95

"Bang! Knetter! Whizz! De knetterende deeltjes en de geur van toffee-appel staan garant voor uren badplezier."

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Knettersnoep (Popping candy), Wijnsteen (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Kaneelblad essentiële olie (cinnamomum zeylanicum), Petitgrain essentiële olie (Citrus Aurantium amara), Ylang Ylang Olie (Cananga odorata), Lauryl Betaine, Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Eikenmos extract (Evernia Prunastri), *Citral, *Cinnamal, Coumarin, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Parfum (Perfume), Kleurstof 42090, Kleurstof 47005
* Komt van nature voor in etherische oliën.

Een bruisbal die ik op het eerste gezicht niet had gepakt. Totdat ik hoorde dat hij knetterde, deze verdween meteen in mijn mandje! Het grote nadeel aan deze bruisbal is dat er Sodium Laureth Sulfaat in zit, wat je huid reinigt. Mijn huid is heel gevoelig en eigenlijk is zeep al genoeg. Toch vind ik hem hartstikke leuk en ruikt hij echt heerlijk!

Big blue, een frisse duik ~ €4,95

"Lavendel- en citroenolie geven je een opkikker, terwijl het zeewier je huid heerlijk zacht maakt."

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Zeezout, grof (Coarse Sea Salt), zeezout, fijn (Fine Sea Salt), Parfum (Perfume), Arame Zeewier (Eisenia arborea), Citroen essentiële olie (Citrus limomum), Lavendel essentiële olie (Lavandula angustifolia), Zeewier absolue (Fucus vesiculosus), *Eugenol, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, kleurstof 42090
* Komt van nature voor in etherische oliën.

Sinds ik heb gemerkt dat zeezout mijn huid echt goed doet ben ik er fan van! Daarom nam ik ook deze bath bomb mee met zeezout en zeewier. Mijn huid (vooral mijn gezicht en rug) kan nogal hatelijk doen. Ik heb gemerkt dat het echt verminderde toen ik zeezoutscrub gebruikte, hopelijk werkt dit net zo goed!

Ik kan echt niet wachten totdat we weer een bad hebben en ik ze lekker uit kan proberen. Ik heb het gevoel dat ik nog aardig wat badspulletjes in ga slaan, want sinds we tijdelijk in een vakantiehuisje wonen mis ik toch wel een normale badkamer met een ruime douche en bad.

Wat is jou ervaring met lush? En hoe groot is jou verzameling? Laat het weten in de reacties!

3 opmerkingen :

  1. Ik ga eigenlijk nooit in bad.. :p Maar 1 vraagje, zijn de prijzen de je daar hebt staan incl. de korting? Of is het de originele prijs?

    Verder een super artikel! :)

    BeantwoordenVerwijderen