donderdag 15 januari 2015

And the winner is... - kerst giveaway

Hey guys! Het is zover, de winnaar van mijn kerst giveaway is getrokken! Ik vond het harstikke leuk om een give-away te houden en zou het echt zo weer doen (hmmm misschien met mijn 18e verjaardag). In deze post maak ik ook de winnaar aan jullie bekend, want de widget in de zijbalk haal ik natuurlijk weg!


Ik wil jullie in ieder geval allemaal bedanken voor het meedoen, de giveaway had meer dan 300 entries en dat vind ik echt heel veel. Allemaal dus bedankt voor het volgen, liken en reageren!
Ik zou mijn site dus zeker in de gaten houden voor nog meer give aways! Ik wil Jayla in ieder geval heel erg feliciteren omdat ze gewonnen heeft!

Wat vond jij van deze giveaway? Moet ik meer giveaways doen? Laat het weten in de reacties!

3 opmerkingen :