zondag 7 december 2014

Only gold is good enough for my hair

Een van de dingen die bovenaan mijn 5december-verlanglijstje stond: een Tangle Teezer. Niet alleen omdat ik er al zoveel goede dingen over had gelezen maar ook omdat ik de laatste tijd heel erg op zoek ben naar dingen die de kwaliteit van mijn haar verbeteren. Ik heb van mezelf vrij dun haar dat heel snel afbreekt en ik wil dat mijn haar toch een gezondere uitstraling krijgt.

Er waren 3 varianten waar ik uit kon kiezen; de normale, de kleinere variant en de variant voor onder de douche. Aangezien ik mijn borstel vaak meeneem in mijn tas ben ik na even twijfelen toch voor de kleine 'op reis' variant gegaan. De grote was onnodig geweest aangezien mijn haar makkelijk geborsteld kan worden met de wat kleinere.

Ik nam hem (ofcourse) in de kleur goud. Je had best wel veel keus in de kleuren maar omdat ik, zoals jullie misschien al weten, een grote liefde voor goud heb moest en zal ik deze kleur kiezen.


Toch bleef ik een beetje mijn twijfels hebben bij de borstel. Het ziet er gewoon uit als een normale borstel maar dan zonder handvat. Ik begon al een beetje bang te worden dat 15 euro wel een heel groot bedrag zou zijn voor iets dat niet zou werken. 

De borstel bewees het tegendeel. Nog nooit kwam ik zo makkelijk van mijn klitten af en was het zo pijnloos. Ik snap nog steeds niet helemaal hoe die borstel dat nou kan, maar het gaat er natuurlijk om dat hij zijn werk goed doet.


Ook mijn haar was hartstikke blij met de borstel. In plaats van de gebruikelijke pluk die ik er na elke wasbeurt uitborstelde zaten er nu maar een paar haren in de borstel, wat een verschil! Ik denk dat de tangle teezer je haar echt een stuk gezonder kan maken. Natuurlijk zie je niet na een paar dagen al resultaat maar zeker wel na een paar maanden.

De Tangle Teezer is echt een aanrader als je breekbaar haar hebt, maar ook als je last hebt van veel klitten die je er zo pijnloos mogelijk uit wilt borstelen. De borstel is rond de €15/16 te koop in veel webshops en in kapperszaken!

Wat vind jij van de Tangle Teezer? Heb jij er ook 1? Laat het weten in de reacties!

2 opmerkingen :

  1. Ik ben om... Zonder mijn tangle teezer had ik zo veel meer mijn gehad met mijn haar doorborstelen (Vooral bij nat haar... zonder dat ding een RAMP) Super leuk dat je hem hebt! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al wel eens getwijfeld om er een te kopen, maar op dat moment heb ik dan altijd zoiets van; een groot bedrag én ik heb het niet nodig.. Dan kies ik toch liever om 'em niet te nemen.

    Liefs,
    Joyce

    BeantwoordenVerwijderen