woensdag 24 december 2014

Merry christmas!

Hey allemaal! Deze post heeft totaal niks te maken met beauty of mode, maar ik vond het toch nodig om hem te schrijven. Morgen is het namelijk alweer kerst, het jaar is al bijna voorbij. Het is voor mij echt een ontzettend bewogen jaar geweest, met leuke en minder leuke dingen. Ups en downs, maar hé die horen bij het leven. Met deze post wil ik jullie allemaal heel erg bedanken en jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar wensen!


Echt niet te geloven, ik kan me nog herinneren dat ik zo blij was met 20 volgers, en nu zijn het er al bijna 200! Begin mei ben ik begonnen met echt bloggen. Ik kreeg mijn eigen url en mijn foto's begonnen beter te worden. Ook heb ik mijn layout vernieuwd en ben ik er nu wel blij mee! Ik laat nog een paar terugblikken zien van mijn posts van het afgelopen jaar waar toch wel een beetje betekenis achter zit.


Eerste winactie:
Op deze post was ik toch zo trots! Ik vond het hartstikke leuk om diy's te maken en stiekem vond ik dit hoesje toch wel heel mooi gelukt. Ik heb hierbij ook een winactie gehouden, maar er is door de winnaar nooit meer op gereageerd en hij is helaas verloren gegaan bij de verhuizing, jammer! :(


Eerste samenwerking:
Je wilt niet weten hoe blij ik was, ik kreeg de kans om samen te werken met een super leuke site, namelijk www.purelements.nl. Ik heb echt dagen mijn mond niet hierover kunnen houden en vind de producten nog steeds hartstikke fijn!


Geslaagd:
Aaaah, ik kon het echt niet geloven! Heb met trillende armpjes en beentjes bij de telefoon gezeten maar werd niet gebeld, ik was geslaagd! Nu kon mijn studentenleven eindelijk beginnen! Ik ben dan ook voor de opleiding Logopedie gegaan op de Hogeschool Utrecht en heb het er kei erg naar mijn zin!


Eerste vakantie zonder ouders:
Nooit gedacht dat dit zou gebeuren, maar omdat 1 iemand niet meekon mocht ik mee! Een midweekje naar Landal! Heb echt hartstikke leuke dingen meegemaakt en ik zit hier gewoon te glimlachen omdat alle leuke herinneringen weer terug komen. :)


Ebay verslaving:
'Oh no, oh no. Was ik er maar nooit aan begonnen,' denk ik nog vaak. Ik zit al met een shopverslaving en nu ook nog met een verslaving aan bestellen bij ebay! Alles is gewoon zo goedkoop en leuk en het geeft echt een kick als je een pakketje openmaakt. Ik moet mezelf in bedwang houden om nu niet weer naar de ebay site te gaan, want terwijl ik dit stukje schrijf, heb ik toch wel weer zin in een beetje online shoppen.


Winactie gewonnen:
Eigenlijk de eerste keer dat ik aan een winactie meedeed op een blog, en wat bleek? Ik had hem ook nog gewonnen! Ik wil hiervoor nog steeds Alexandra van www.ilumuoti.nl heel erg bedanken, ik was echt zo blij!


Herfst:
Heel, heel stiekem ben ik nog steeds echt super trots op deze post! Ik vind de foto's echt heel mooi en ik ben toch wat persoonlijker geweest in deze post. Aaah wat hou ik toch van herfst!


Eerste outfitpost:
Ik was echt ontzettend bang toen ik deze post online zette, bang voor negatieve reacties. Gelukkig viel het allemaal hartstikke erg mee en kreeg ik eigenlijk alleen maar positieve reacties. Toen begonnen mijn outfitposts echt. Ik vind het nog steeds hartstikke leuk om te doen en ben zeker van plan het nog vaker te gaan doen.

En nu, nu ben ik al 85 posts en 175 volgers verder, wow! Ik kijk echt met een glimlach terug op afgelopen jaar en weet dat de mindere dingen me alleen maar sterker hebben gemaakt!

Ik wil als laatst nog 2 mensen in het zonnetje zetten, mijn blogbuddies! Wat ben ik ontzettend trots op ze!


www.beautybybo.nl
Bo ontmoette ik per ongeluk een keer, en het klikte meteen. Zij schrijft over high-end en ik toch iets meer over budget dingen, maar dat maakt niet uit. Ik kijk er nog steeds naar uit om haar een keer in het echt te ontmoeten en lekker te gaan shoppen!


www.tilanawrites.nl
Ik had het een keer random over make-up en ik en Tilaan raakte aan de praat. En wat bleek?! Ze had in het verleden ook geblogd maar had haar blog weer verwijderd. Nadat ik haarlichtelijk had gedwongen (mwuahahahah) is ze ook weer een blog begonnen en ik ben echt supertrots op dr, hoe mooi haar site er uit ziet en hoe leuk haar posts zijn! ♥ En ik vind het echt awesome dat ze nu ook eindelijk haar eigen url heeft :)!

Dan is dit denk ik het einde van de post, maar zeker niet het einde van de leuke dingen dit jaar! Ik ben van plan om lachend het volgende jaar in te gaan met 2 van mijn beste vriendinnen, heb er superveel zin in!

Hoe was jullie jaar?

2 opmerkingen :

  1. Lief lief lief! Echt vet lief! Ik ben kei trots op je man, wat heb je coole dingen behaald dit jaar! You go girl! X

    BeantwoordenVerwijderen