donderdag 20 november 2014

Smellies

De winter begint er weer aan te komen en ik begin steeds meer te verlangen naar de lekkere kerstgeuren. De heerlijke warme geuren waarbij ik zo'n goed gevoel krijg. Ik word hartstikke blij van kerst en alles wat daarmee te maken heeft. Maar goed, als er een lekkere geur in huis hangt ben ik sowieso al een stuk blijer. Ik hou ontzettend veel van geurkaarsen en kan echt genieten van lekkere geuren. Wat ik nog niet vaak heb uitgeprobeerd is een oliebrandertje met kleine 'waxjes' er op. Ik hoor er super vaak goede dingen over, maar ook minder goede dingen. Toch ben ik er ontzettend benieuwd naar.
Toen ik het pakketje opende kwam een warme geur me al gelijk tegemoet, oh wat was ik enthousiast! Het rook echt heerlijk en ik kon niet wachten om het allemaal uit te pakken, helaas moest ik nog even foto's maken van het doosje dus kon ik hem nog niet meteen openen! :(

De verpakking ziet er in ieder geval al hartstikke leuk uit. Het is leuk ingepakt en het geeft mij het gevoel dat ik een cadeautje krijg, wat natuurlijk altijd fantastisch is. De waxjes zijn handgemaakt, en dat geeft mij altijd nog een beetje een beter gevoel, er is moeite gedaan voor iets wat jij straks gebruikt, iemand is er druk mee bezig geweest. Ook is het product 100% natuurlijk en gemaakt van ecologische sojawas, top!


Ik zat even op de website rond te kijken en ontdekte dat er voor elke vorm en kleur een speciale geur is! Ik was al bang dat ik de geurtjes niet uit elkaar kon houden omdat ik doordat ik altijd verkouden ben iets slechter ruik dan de normale mens. Ik heb bij elk waxje ook ff opgezocht welke geur het is. Je hebt 3 verschillende vormen, een hartje, een rondje en een bloemetje.Favorieten: DKNY (lichtgroen hartje), Paris (roze bloemetje), Baby Grace (oranje, ronde vorm), Lady Million (mosgroene, ronde vorm), Midnight Romance (roze, ronde vorm).

Ik vind dit echt een perfect cadeautje om iemand te geven, maar het is natuurlijk ook leuk om te krijgen, zeker nu de feestdagen er weer aankomen. Er zijn zoveel verschillende geurtjes dat er vast wel iets bij zit wat jij lekker vindt!

Als je het kaarsje aansteekt smelt de Smellie vrij snel en komt de geur vrij. Het ziet er super gezellig uit en ruikt ook nog eens heel goed, de geur is er bij sommige smellies subtiel en bij sommige is hij ook best aanwezig. Ik vind het aanwezige net iets lekkerder, maar dat is natuurlijk mijn smaak!

Ben jij druk op zoek naar een leuk kerstcadeautje, dan denk ik dat je die nu gevonden hebt, dit is gewoon perfect!

Je kunt de smellies bestellen op www.smellies.nl. Hier kan je nog een keer een overzicht vinden van alle geuren en misschien even een kijkje nemen bij de leuke startpakketten, want die zijn ideaal om cadeau te geven!


Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf en/of merk.

8 opmerkingen :

 1. Deeeev, ik ben gewoon trots op jou en je artikel! Echt wauw, super mooie foto's ook! Super artikel! Heel erg pretty allemaal! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awhhh tilana, ik ben ook heel trots op jou, mijn superawesome supercoole blogbuddy! ♥♥

   Verwijderen
 2. Oh, wat leuk! Het leek zo op het eerste gezicht wel snoepgoed.
  Ik heb zelf pas waxmelts gekocht in de geuren van Lady Million, Alien en nog meer parfum dupes. Echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk! Ik wilde inderdaad al zoiets geven aan een vriendin van mij, voor sinterklaas surpise. En dan zie ik die prijzen van die dingen en ik ben nu helemaal enthousiast :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er schattig uit!! erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan schat, word er helemaal hebberig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die dingen ruiken zo lekker heb ze zelf ook

  http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com/

  Liefs Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit ziet er echt heel cute uit! Deze gaan vanaf nu op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen