dinsdag 18 november 2014

NYX Blush Taupe

Het is al een tijdje geleden dat ik een artikel heb geschreven over make-up. De laatste tijd ligt mijn interesse gewoon iets meer bij fashion en vind ik het stiekem ook iets leuker om over te schrijven. Ik schrijf gewoon al zo lang over make-up dat ik het een beetje zat werd. Deze bronzer vind ik eigenlijk een beetje een uitzondering, hier wil ik over schrijven, deze wil ik aan jullie laten zien. Vaak genoeg heb ik hem voorbij zien komen op blogs, de perfecte bronzer voor een lichte huid. Helaas was hij overal uitverkocht maar ik heb er alsnog 1 kunnen bemachtigen en ik ben superblij!
Het product is eigenlijk officieel een blush, maar hij heeft de perfecte kleur om mee te bronzen. Hij is totaal niet oranje en perfect voor lichthuidjes als ik. Het heeft me al veel moeite gekost om een bronzer te vinden waar ik geen oempa loempa mee lijk en na een lange zoektocht heb ik nu toch wel een beetje hoop gekregen, vooral nadat ik de swatches van andere bloggers bekeek.

Het doosje vind ik er een beetje goedkoop uitzien, maar het vormpje in de blush vind ik echt prachtig. Het oogt best wel duur en kwalitatief. 

En zoals ik al dacht is de pigmentatie en kleur echt prachtig, totaal niet oranje. Ik hoop dat hij ook mooi is om mee te shapen want daar heb ik hem natuurlijk voor aangeschaft. De blush geeft een goed pigment af en is goed op te bouwen. Je kan hem heel subtiel op doen maar ook heel heftig. 

Helaas is op de foto minder goed te zien wat voor prachtig effect de 'blush' van NYX geeft. Ik ben in ieder geval heel enthousiast en ben hartstikke blij dat hij in mijn stash zit, zeker een aanrader voor de bleke scheetjes onder ons!

NYX blush taupe - €6,99 bij Douglas

2 opmerkingen :