dinsdag 25 november 2014

Mijn favoriete herfst lipsticks

De herfst is al een tijdje bezig en ik begin steeds meer lipsticks te dragen. Mooie donkere kleuren, dat is mijn favoriet. Lichte kleuren vind ik mij sowieso al niet staan. Ook draag ik vaak donkere ooglooks waarbij donkere lipkleuren heel erg mooi staan. Ik laat jullie vandaag mijn favoriete lipkleurtjes voor in de herfst zien!P2 100 Oxfort Street - Elf - P2 152 Mulholland Drive - Etos 005 - P2 042 Madison Square

1: P2 lipstick in 042 Madison Square


2: Etos lipstick in 005

Links P2 lipstick in 042 Madison Square en rechts Etos lipstick in 005

3: ELF lipstick in #7706 Posh

Allebei de ELF lipstick

4: P2 lipstick in 152 Mulholland Drive

5: P2 lipstick in 100 Oxfort Street 

Links P2 in 152 Mulholland Drive, rechts P2 in 100 Oxfort street

Dit zijn mijn 5 favoriete lipsticks van het najaar. Natuurlijk zitten daar weer een aantal (zeg maar meer dan de helft) lipsticks van P2 bij. Hou mijn blog goed in de gaten want ik hou binnenkort een winactie met onder andere een lipstick van dit merk. 

Het verbaast me eigenlijk dat alle kleuren best rozig zijn. Ik hou totaal niet van de kleur roze, als ik roze kleding draag voel ik me al gelijk heel ongemakkelijk. Ik weet niet wat het met lipstick is, maar ik vind het toch wel iets hebben als het een roze tint heeft. 

Wat zijn jullie favoriete lipkleuren voor in de herfst? En wat is jou favoriete lipstickmerk? Laat het weten in de reacties!

4 opmerkingen :

  1. Moooi! Ik hou van rood en donker, draag ook maar weinig licht dan namelijk meestal geen lipstick! Ik hoop dat sinterklaas mij diva en een rebel lippotlood geeft... X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleurtjes def!! Die van P2 zijn nice! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zelf Oxfort Street en dat kleurtje is gewoon geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen