vrijdag 14 november 2014

Fuck you very muts

Aaaah, eindelijk ben ik dan klaar met mijn tentamenweek! Alles gehaald, behalve 1 vak op een 5,4. Maar ach, dat kan gebeuren. Ik ben in ieder geval hartstikke blij met de dingen die ik wel gehaald heb. Nu heb ik eindelijk weer tijd om te bloggen, wat heb ik het gemist zeg! Een paar dagen geleden is mijn mutsje binnen gekomen die ik op ebay heb besteld en ik ben er echt verliefd op. Helaas word ik door sommige mensen wel een beetje aangekeken van oke dan... maar ik vind het hartstikke leuk en daar gaat het om. Daarom vandaag ook een outfit met mijn ebay beanie!Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de lichte broeken. Mijn kleur is zwart en alle kleuren die er echt te veel van afwijken zijn niet zo mijn ding. Toch besloot ik vandaag een lichte broek te dragen. Ik weet niet, de outfit bleef stoer, maar viel toch een beetje meer op.En natuurlijk draag ik er mijn favoriete schoenen in met awesome veters, mijn allstars! Ze zijn wel een beetje vertrapt,  maar nog steeds mijn meest gedragen schoen.


Ik ben hartstikke blij met mijn beanie en wil er eigenlijk nog wel 1 bijbestellen. Ik heb sowieso een beetje liefde gekregen voor beanies, ze zijn heerlijk warm en hartstikke stoer!


Credits voor de foto's: Tilanawrites.blogspot.com

6 opmerkingen :