dinsdag 4 november 2014

Black and yellow

Ik baal er echt van dat ik de laatste tijd zo weinig post. Helaas is school best wel zwaar en probeer ik het echt te halen. De laatste week van mijn tentamenweek is aangebroken, de week met hertentamens. Gelukkig heb ik alle toetsen gehaald behalve Kennis, taal & spraak en Anatomie. De meest rotte vakken maar ik ga ervoor knokken om ze te halen! 

Nadat ik vorige week mijn eerste tentamens had afgesloten besloot ik mezelf even te trakteren op shoppen! Ik moest toch een paar uurtjes wachten op een vriendin omdat zij nog bezig was met haar tentamen. Ik was al tijden verliefd op een blouse van de Monki en besloot hem daarom ook te kopen. Vandaag combineer ik een outfit met de blouse. 

 

Ik heb echt een grote liefde voor houthakkersblousjes. Vaak heb ik ermee in mijn handen gestaan maar hem uiteindelijk toch niet gekocht. Er was altijd iets aan wat ik niet mooi vond of hij zat gewoon niet lekker. Toen ik deze tegenkwam wist ik gewoon dat ik hem een keer zou gaan kopen. Ik vind de kleur echt prachtig en hij is gewoon net iets specialer als de normale rode blousjes. Blouse: Monki
Leren jasje: The sting
Broek: Saint Tropez
Schoenen: New Balance
Armband: Klein sieradenwinkeltje in Tilburg

Ik ga na mijn tentamens weer vaker proberen te posten! Hoop dat jullie deze outfit leuk vonden. :)


1 opmerking :