zaterdag 11 oktober 2014

ELF shimmer eyeliner pencil

Oogpotlood, het begin van mijn make-upstash. Dit was voor mij echt het begin van make-up voor mij, een mooi simpel zwart lijntje op mijn waterlijn. Toch heb ik het al tijden niet meer gebruikt. Ik weet niet wat het is, maar het trekt me gewoon niet meer zo. Ik kwam er na een tijd achter dat ik eyeliner langs mijn bovenste wimperrand toch mooier vond dat een zwart lijntje op mijn waterlijn. Toch zie ik er de laatste tijd hele mooie looks mee en wil ik het toch een kans geven.

Ik wilde echt al tijden iets bij Eyeslipsface bestellen, en nu kreeg ik de kans! Samen met 2 vriendinnen heb ik er een hele vracht aan make-up besteld. Hetgeen wat mij altijd tegen hield waren de verzendkosten, ik vind €7 namelijk ontzettend veel voor make-up dat maar €1 per stuk kost.Elf shimmer eyeliner pencil in #7604 Gunmetal
Deze sprak mij toch wel het meest aan. Het shimmer oogpotlood in de kleur Gunmetal. Met de kleur zwart had ik altijd een beetje een haat-liefdeverhouding. Ik vind zwart een super mooie kleur, maar ik vond het iets te heftig ogen voor op mijn onderste wimperrand. Deze mooie antracietkleur maakte me daarentegen wel weer heel happy, wat een mooie kleur!
Elf shimmer eyeliner pencil in #7607 Twinkleteal
Hier zie ik heel vaak looks mee voorbij komen; een mooie, beetje zeegroene kleur. Ik vond het het proberen waard en alhoewel ik hem wel heel heftig vind ben ik zeker van plan met deze mooie kleur te experimenteren.
Elf shimmer eyepencil in #7601 Iconic Ivory
Dit was toch wel het oogpotlood waar ik het benieuwdst naar was, een mooie witte kleur met een lichte glitter. Ik zie heel vaak mensen die wit gebruiken op hun waterlijn om hun ogen groter te laten lijken. Het is nooit zo mijn ding geweest om dat te doen maar toch blijf ik het een kans geven.
Van de swatches word ik echt enthousiast! Ze geven een supermooi pigment af en zijn lekker creamy. Naar mijn idee is de witte net iets té creamy. Als je heel voorzichtig tekent is de gehele punt al verdwenen. Toch vind ik ook het witte potloodje prachtig!

En ik heb het ook nog eens op mijn waterlijn uitgeprobeerd. Hier zie je gunmetal. Ik vind het jammer om te zeggen, maar de potloodjes blijven niet op je waterlijn zitten, er komt geen pigment van af! Wel blijven ze goed zitten als je op je onderste wimperrand tekent.
Toch kan ik zeggen dat ik supertevreden ben met deze oogpotloodjes, je kan er lekker mee spelen en de prijs helpt natuurlijk wel heel erg mee. De potloodjes zijn namelijk te koop voor €1 per stuk. Naar mijn weten kun je Eyeslipsface helaas wel alleen online bestellen en zijn de verzendkosten zeker iets wat je moet overwegen, maar ik vind het zijn geld dubbel en dwars waard!

Wat vind jij van het merk Elf? Ooit al wat besteld bij Elf? En wat vind jij van oogpotlood? Laat het weten in de reacties!


1 opmerking :