zaterdag 18 oktober 2014

ELF 3 in 1 stick

Meestal gebruik ik alleen blushes in poedervorm, soms gebruik ik een vloeibare blush, maar een stickblush? Daar had ik  nog nooit van gehoord. Ik was hartstikke benieuwd naar de 3 in 1 stick van elf, die je als lipstick, blush en zelfs als oogschaduw (?!) kan gebruiken. Zelf vind ik de kleuren niet zo geschikt als oogschaduw, maar wil ze zeker een kans geven als lipstick of blush.
Ik vind het jammer dat de verpakking er zo goedkoop uit ziet. Ik zou het niet snel uit mijn stash halen.3-in-1-kleurenstick in #3101 pink lemonade
Toen ik de stick zag, schrok ik wel een beetje, wat een heftige kleur! Op de site zag hij er veel minder heftig uit. Maar ondanks de heftigheid vond ik de kleur wel supermooi, misschien zou het wel een mooie lipstick kunnen zijn!


De kleur is, zoals ik al had verwacht, best wel heftig! Toch spreekt de kleur me wel heel erg aan. Misschien gewoon heel lichtjes aanbrengen?


3-in-1-kleurenstick in #3102 Persimmon
Kijk, dit vind ik nou een mooi kleurtje! Al oogt hij wel een beetje bruin. De stick heeft een mooie subtiele glitter waardoor ik hem supermooi vind als blush.


Ik ben zeker niet teleurgesteld! Wauw, prachtig! Hij is niet heel aanwezig maar heeft toch een hele mooie glow. Perfect als blush voor in je dagelijkse routine!


3-in-1-kleurenstick in #3106 Spotlight
Ik had al veel over deze stick gelezen. Hij zou perfect zijn als highlighter. Toen ik hem binnenkreeg en er even goed naar keek vond ik hem eerlijk gezegd meer op een concealer lijken als op een blush. De perfecte kleur om de donkere wallen onder je ogen te maskeren. Toch denk ik wel dat je er mooi mee kan highlighten als je er een kim kardashian look van wil maken, vooral omdat de stick toch wel 1 a 2 tinten lichter is als mijn eigen kleur (wat al de lichtste kleur is).
En inderdaad, zoals ik al dacht: deze 'blush' lijkt meer op een concealer. Toch ben ik er hartstikke blij mee en ga ik hem dan ook zeker als een concealer gebruiken.


Hier nog een keer Pink Lemonade op mijn wangen. Ik heb hem licht aangebracht en hij is eigenlijk best wel mooi. Hij is mooi roze en geeft een prachtige glow.
En op mijn lippen vind ik hem ook prachtig! Hij voelt lekker zacht aan en droogt mijn lippen zeker niet uit.
Ik ben hartstikke tevreden over deze sticks, ze zijn mooi gepigmenteerd en blijven best goed zitten. En voor €1 is het zeker wel te doen! Ik kan ze zeker aan jullie aanraden!

2 opmerkingen :

  1. Grappig idee maar het lijkt me echt horrible in gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind pink lemonade nog steeds prachtig... Spijt dat ik hem niet heb besteld! (Volgende keer maar doen dan... haha)

    BeantwoordenVerwijderen