maandag 13 oktober 2014

DIY quote mugs

Ik zie het de laatste tijd superveel voorbij komen, de Sharpie Mugs! Ik vind ditsoort diy's altijd superleuk en wil ze ook hartstikke graag met jullie delen. Laatst zag ik het voorbij komen bij Jiami en besloot het halsoverkop ook te gaan doen. Ik vind het persoonlijk gewoon super leuk om iets te gebruiken waar ik zelf moeite in heb gestopt, iets wat ik zelf heb gepersonaliseerd en niet uit massaproductie komt. Daarom besloot ik om de Sharpie Mugs ook te maken.

Benodigdheden:
- Witte mokken (het kunnen natuurlijk ook gekleurde mokken zijn maar in dit geval heb ik witte gebruikt)
- Een permanentmarker/glasstift
Werkwijze:
- Reinig de mokken goed en droog ze af.
- Teken op de mokken, zet er een quote op of iets anders creatiefs!
- Zet de mokken in de oven en verwam de oven dan pas op met een temperatuur van 200 graden.
- Laat de mokken er een half uur instaan en zet de oven dan uit.
Let op: Haal de mokken er nog niet uit voordat ze genoeg zijn afgekoeld, hiermee voorkom je barsten.
- Als de mokken zijn afgekoeld even naspoelen met water.
En dit is het resultaat! Hartstikke leuk om cadeau te geven, of om natuurlijk zelf te houden ;).

Wat vonden jullie van deze diy? Ken jij nogmeer leuke diy's? Laat het weten in de reacties!

1 opmerking :

  1. echt leuk als je op kamers gaat. Bij de kringloop goedkope mokken halen en je eigen servies maken.

    BeantwoordenVerwijderen