woensdag 22 oktober 2014

Black and furry

Hey guys! Ik baal er echt van dat ik de laatste tijd zo weinig artikelen online zet! Ik heb het gewoon ontzettend druk met mijn studie en mijn tentamenweek komt steeds dichterbij. Ik probeer na mijn tentamenweek weer zo veel mogelijk te gaan bloggen. Vandaag besloot ik iets anders te doen dan normaal. Ik wil meer fashion-posts op mijn blog en daar ga ik nu mee beginnen! Mode is altijd al iets wat me heel erg heeft geïnteresseerd maar ik vond het gewoon moeilijk vast te leggen op een foto.


















Schoenen: Primark
Broek: Saint tropez
Shirt: H&M
Vest: Saint tropez
Ketting: New Yorker

Een heerlijk warm vest gecombineerd met stoere slip-ons en een hele gave leren broek.Dit is echt de kleding waar ik ontzettend veel van hou. Gewoon simpel, maar toch stoer.

Ik hoop jullie mijn eerste echte outfit-post leuk vinden! Ik ga er in de toekomst meer proberen te maken.


4 opmerkingen :